FLASHBACK FRIDAY | Met deze app geef je gasten een Slinger naar een event

Minder CO2, meer gezelligheid

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Slinger - app - duurzaam - natuur - carpoolen

FLASHBACK FRIDAY | In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: Slinger. (origineel artikel 17 december 2019).

Jaarlijks wordt er met de auto meer dan 1 miljard kilometer gereden naar sportwedstrijden en festivals. En dan worden we met zijn allen boos op de CO2-uitstoot van een paar boeren! Gelukkig is daar Slinger; de app die als missie heeft om het aantal kilometers met 100 miljoen te verlagen. Dat is een doelstelling waar we volledig achterstaan!

Onze handen gaan omhoog, want de natuur is een handje te helpen met deze app, dat snap jij toch ook wel?

Carpoolen in het digitale tijdperk

Zeg eens eerlijk; hoe vaak heb je op een event, sportwedstrijd of festival afgesproken met ‘anderen’. Lekker gemakkelijk zelf in de auto stappen en in de rij staan bij de slagboom om vervolgens de afstand tot aan de ingang en de hoge parkeerkosten te vervloeken? Dat ligt zeker aan die anderen? Nee slimmerd, daar ben je zelf debet aan!

Met Slinger zorg je ervoor dat je op eenvoudige wijze de niet gebruikte autostoelen kunt vullen met vrienden, teamgenoten, festivalmaatjes en natuurlijk ook collega’s. Natuurlijk laat je ze ook een (kleine) vergoeding betalen, want we blijven Hollanders.

Hoe je dat doet? Simpel, download de Slinger-app, vul je vertrek- en aankomstlocatie in, samen met de datum en de gewenste vergoeding en hup… slinger het via Whatsapp (of social media) de wereld in. Gemakkelijker kunnen ze het niet maken.

Instagram_StappenUitleg_1080x1080stap 1 - app - duurzaam - natuur - app - duurzaam - natuur
Instagram_StappenUitleg_1080x1080stap 2 - app - duurzaam - natuur
Instagram_StappenUitleg_1080x1080stap 3 - app - duurzaam - natuur
Instagram_StappenUitleg_1080x1080stap 4 - app - duurzaam - natuur
Instagram_StappenUitleg_1080x1080stap 5 - app - duurzaam - natuur
Instagram_StappenUitleg_1080x1080stap 6 - app - duurzaam - natuur

Klimaat positief autorijden door jouw organisatie

Als organisatie kan jij ook actief bijdragen aan het klimaat en positief autorijden. Na het aanmaken van een zakelijk account, ben je er helemaal klaar voor. Bereik collega’s of bezoekers via een e-ticketingsysteem, SMS of social kanalen, waarbij uiteraard aangegeven staat dat jouw organisatie ervoor zorgt dat de rit CO2 neutraal wordt aangeboden. Daar zitten logischerwijs kosten voor jouw bedrijf aan verbonden, want met deze opbrengst zorgt Slinger dat de compensatie door hun partner Justdiggit wordt geregeld. We’re diggin’ it.

Dus… maak de natuur happy, download dit appie!

Slinger_App - app - duurzaam - natuur

Beeld: Slinger