aanmelder.nl maakt elke registratie, ticketing en streaming super laagdrempelig

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
aanmelder.nl op laptop

Dat er bij aanmelder.nl een stel slimme koppen werken, is ons na één interview al meteen duidelijk. En dan hebben we het niet alleen over oprichters Freek en Jelle die het bedrijf tijdens hun studie bij TU Delft oprichtte en daarmee aanmelden een stuk eenvoudiger maakten. Het bedrijf is inmiddels gegroeid tot ruim twintig bright minds die ook voor live check-ins, online platformen en streamingdiensten super gebruiksvriendelijke toepassingen hebben ontwikkeld.

Kernwaarden zorgen voor waardevolle producten

aanmelder.nl is opgericht vanuit het idee dat processen slimmer kunnen. Gecombineerd met uitgekiende kernwaarden zetten alle software ontwikkelaars en commerciële specialisten zich hier elke dag voor in. Het resultaat: creatie van innovatieve producten (do new things in new ways), fijne samenwerkingen (be friendly: humans first) en dat alles van topkwaliteit (do a good job, do it better tomorrow). Het is wellicht een ‘TU-dingetje’, maar deze vanzelfsprekende disciplinaire energie voel je in het hele bedrijf en daar pluk jij de vruchten van!

aanmelder.nl aanmelden met qr code
aanmelder.nl opsomming mogelijkheden
aanmelder.nl mensen die zich aanmelden
aanmelder.nl inlogscherm
aanmelder.nl camera's
aanmelder.nl screen

Van registratie tot check-in en van live tot online

Bij de ontwikkeling van alle diensten wordt uitgegaan van de gedachte ‘laat de software werken voor de mensen, zodat die hun tijd nuttig kunnen besteden’. Dat ervaar je al meteen bij Event Management, het softwarepakket met daarin alles rondom registratie, communicatie én administratie van jouw evenement. Van kleine, eenvoudige events tot grote complexe events; de 86 (!) aanwezige features maken jou het werk gemakkelijker! Hetzelfde geldt voor de Event Check-in, voor een professioneel, soepel en warm welkom waarbij deelnemers een gepersonaliseerde badge ontvangen.

Ga je voor een online of hybride event dan biedt aanmelder.nl met Virtual Event Platform een online omgeving die speciaal is gebouwd voor zakelijke evenementen. Extra bijzonder is Event Streaming; een compleet plug & play streaming pakket. Een innovatie waarmee je voor een zéér aantrekkelijke investering de beschikking krijgt over twee camera’s die door kunstmatige intelligentie automatisch de spreker(s) volgen en een afgemonteerd beeld rechtstreeks doorzenden naar het door jou gewenste online platform. Wow!

Gebruiksvriendelijk to the max

Als je iets over aanmelder.nl kunt zeggen is het wel de constante drive om hun producten zo laagdrempelig mogelijk te laten zijn én echt te luisteren naar hun afnemers. Zo kan je een gratis account aanmaken om meteen aan de slag te gaan met het registratieprogramma. Waarbij je overigens alleen gefactureerd wordt om de daadwerkelijke geregistreerden. Dat is super netjes!

Ook heel bijzonder is het feit dat aanmelder.nl de gebruikers laat stemmen over welke feature door het in house programmeerteam als eerstvolgende moet worden ontwikkeld. Een duidelijk geval van Human first.

Ga jij aan op bovenstaande, meld je dan snel bij aanmelder.nl.

Beeld: aanmelder.nl

Kenmerken

 • Gebruiksvriendelijke tools voor eenvoudige tot complexe events
 • Sterk gericht op innovatieve toepassing
 • In house programmeerteam
 • Prijstechnisch interessant

Eigenschappen

 • Specialisme
  Event Website Live video & streaming Payment & E-commerce oplossingen Ticketing & registratie

Artikelen over aanmelder.nl

Branchenieuws van aanmelder.nl

 • Infleuncers - digital - computer - social media - event inspiratie

  aanmelder.nl komt met mooie winactie

  11 februari 2022