Ja echt, een wrap-up poppenkast op jouw event!

Een gevatte samenvatting met handpoppen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
gespot | event inspiration | Publiek_kijkt_naar_de_poppenkast_van_JA_Cabalt_op_de_Dam_in_Amsterdam,_Bestanddeelnr_252-0660

Met de nostalgie van vroeger kijken naar humoristische actualiteit van … de afgelopen paar uur. Ga het maar aanstaan: een event vol serieuze sprekers, inhoudelijke boodschappen en hier een daar een uitgebluste gast afsluiten, terwijl iedereen eigenlijk naar de borrel wil. Laat dat maar aan Armand Schreurs over! 

Met een luisterend oor, een scherpe pen en grappige kwinkslagen, zorgt deze Belgische poppenspeler dat de hele dag op ludieke wijze wordt samengevat. Je verwacht niet dat zoiets kinderlijks, zoveel volwassenen aan het lachen brengt. Maar als zelfs ministers, bondscoaches en tal van BB-ers en BN-ers ervoor vallen, dan weet je dat het goed is!

LEES OOK: Het publiek op het podium? Lets jam!

Satarische Jan Klaassen en Katrijn voor de managers

Oké, de titel is wat gechangeerd, maar als Armand van achter de enigszins knullige poppenkast zijn act met twee oude (voor Armand op maat gemaakte) handpoppen begint, is het ongetwijfeld één van de eerste associaties die dit tafereel opdoet. Achter dit haast amateuristische ‘podiumdesign’ schuilt echter een expert die precies weet hoe een wrap-up memorabele wordt. 

De hele dag zit Armand achter in de zaal verscholen met niets anders dan een pen en notitieblok; druk schrijvend over alles wat er op en rondom het podium plaatsvindt. Gedurende de pauzes en vooral ook on the spot worden deze losse elementen verbasterd tot een humoristische conference waarin de hele dag wordt doorgenomen. Van het commentaar bij de koffie over de auto waarin de directeur kwam aanrijden tot bijzondere quotes uit presentaties. En van een spontane reactie uit het publiek naar de dagvoorzitter tot een opgevangen opmerking van één van de gasten over de wat matig belegde broodjes. Armand Schreurs observeert en voelt perfect aan waar de grens ligt binnen zijn satirische performance. Wil je een originele wrap up, dan moet je dit zeker eens proberen!

Beeldmateriaal van Armand is spaarzaam. Het zij hem vergeven, maar daardoor lijkt wel te gelden: de act is als een ‘slechte anekdote’… je moet erbij zijn geweest en dan is het hilarisch! Wij hebben hem zelf meermaals live gezien en kunnen bevestigen; dat was het!

Beeld: Armand Schreurs