Flashback Friday: LED’s swing it! Dé stoel voor jouw volgende event

Zo wordt zelfs ‘even zitten’ leuk

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Ontspannen tijdens een event kan in deze verlichte LED swings van LED verhuur; een mooi voorbeeld van sfeervol en praktisch eventdesign

FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to the LED Swing. (origineel artikel 26 maart 2019)

De voetjes wat rust geven na een uurtje dansen, de onderrug ontspannen na de nodige stappen over een beursvloer of event of de opgedane indrukken even laten bezinken en/of bespreken met collega’s of vrienden: welk event je ook organiseert, “even zitten” hoort er toch een beetje bij.

Nu zijn daar uitstekende oplossingen voor, bijvoorbeeld de kartonnen kanjers waar we we eerder over schreven. Maar past dat ook bij de stijl van jouw event, of het gevoel dat je wilt uitstralen?

Voor iedereen die het wat spannender wil maken, bijvoorbeeld tijdens een avondprogramma of een wat meer tech-gerelateerd event, spotten we de LED-swing. That’s right: LED’s swing it!

Fun & verlichtend

De schommels, verhuurd door LED-event, dienen meerdere doelen. Ontspanning, vermaak, maar ook; verlichting in de breedste zin van het woord. Het nuttige met het aangename combineren. Hij is waterbestendig en gaat tot 10 uur mee zonder opladen. Daar kun je gerust de nacht mee in!

Wij zien het wel voor ons: een outdoor terrein waar, als de avond valt, de swings als ware kunstwerken de boel verlichten en een ontspannen festivalsfeer creëren. Of een industriële loods misschien, waar ze een modern en mysterieus twilight-gevoel versterken?

De LED Swings van LED verhuur geven kleur en sfeer aan je event

Beeld: LED Event.