Stage & Event Design

Van Der Maarel Eventstyling met rebranding en nieuwe site klaar voor ‘next level’

Van rust naar rammen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De verhuizing in coronatijd was er eentje waar nog wel eens aan terug wordt gedacht op het kantoor bij Van Der Maarel Eventstyling. Ruim 140 opleggers waren er voor nodig om alles in Hazerswoude-Dorp een plek te geven. Het was meteen het moment om eens kritisch naar de toekomst van het bedrijf te kijken.

Fast forward naar de tweede helft van september; het is topdrukte bij Van Der Maarel, de vacatures zijn niet aan te slepen en de toekomst ziet er rooskleurig uit. De eerste stappen naar ‘next level’ zijn met een herpositionering en ontwikkeling van nieuwe website ingezet. Wij spraken eigenaar Cees van der Maarel en waren verrast door zijn nog altijd sterk aanwezige passie voor dit mooie vak.

Herpositionering

Van Der Maarel Eventstyling speelt sterk in op de veranderende behoefte en grijpt dit aan in haar strategisch groeiplan. “De herpositionering en vernieuwde huisstijl is straks zichtbaar op alle vlakken van de bedrijfsvoering. Het wagenpark wordt vernieuwd. Alle medewerkers van logistiek, planning en de binderij krijgen nieuwe bedrijfskleding. Daarnaast worden alle logistieke onderdelen, zoals karren en kisten allemaal gebrand. Tevens zijn we bezig met signing van zowel het nieuwe kantoor als het magazijn in Hazerswoude-Dorp. De website wordt vernieuwd, visitekaartjes en alle in- en externe communicatie uitingen worden strak getrokken. Alles passend binnen het brandbook, onze merkwaarden en tone of voice.”

Studio Concepterie - Cees van der Maarel - Van der Maarel Eventstyling

Meebewegen met een veranderende wereld

Dat zijn mooie ontwikkelingen. Zeker als het met de passie, zoals we die van Cees gewend zijn, wordt gedeeld. Met de herpositionering vindt ook een verbreding aan diensten plaats: “Onze doelgroep verjongt bij onze opdrachtgevers en relaties. Logisch, maar dan is het wel goed om met diens wensen en behoeftes mee te gaan. We zien duidelijk dat aan de ene kant onze sfeerconcepten gretig aftrek vinden, als juist ook steeds meer de behoefte aan maatwerk concepten. Men weet ons steeds meer te vinden voor het volledige stuk beleving. Zo verzorgen we binnenkort een event waarin we ook de tent, techniek en zelfs het vuurwerk verzorgen. Opdrachtgevers weten ons te vinden voor de sfeerbeleving en vertrouwen ons daarin steeds meer toe. Daar zijn we ze uiteraard zeer dankbaar voor.”

Van der Maarel eventstyling - New Balls Please Aquafin - bloemen op tafel
Van der Maarel eventstyling - New Balls Please Aquafin - inrichting ruimte
Van der Maarel eventstyling - New Balls Please Aquafin - inrichting ruimte
Van der Maarel eventstyling - New Balls Please Aquafin - inrichting ruimte

Een prikkelende toekomst

“Tegelijkertijd met deze verbreding van diensten, trekken we ook een creatieve groep nieuwe medewerkers aan die ons gaan helpen bij de groei. Enerzijds om onze relaties in Nederland nog beter te bedienen. Anderzijds ook om de groei in landen als Duitsland te versterken. Hoe we dat gaan doen? Daar kan ik nog niet teveel over zeggen, maar we zijn druk bezig om gasten vanaf het offertestadium al meteen mee te nemen in een mooie beleving. Live of digitaal.”

Op de vraag waar Cees die tomeloze energie vandaan haalt antwoord hij: “Ik vind het vak nog steeds fantastisch. Ik wil nog graag één keer een nieuwe stap maken, zodat ik de zaak uiteindelijk strak kan achterlaten voor mijn toekomstige opvolgers. Maar ben gerust; voorlopig ben ik nog niet weg hoor.”

Gelukkig maar… vooralsnog dus nog geen ‘klaar is Cees’!

Beeld: Van der Maarel Eventstyling, New Balls Please Aquafin en Studio Concepterie