Stage & Event Design

Cartoseat innoveert met statiegeldoplossing en uitbreiding meubilair

De Ideale invulling binnen 1,5-meter samenleving!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Cartoseat collectie met banken, statafels, krukjes en stoelen

Cartoseat ontwikkelt en produceert duurzame kartonnen meubels voor events, point of sale campagnes en relatiegeschenken. Na de introductie van Cartoseat in 2017 met krukjes en statafels werd in 2019 de Cartochair gelanceerd.

Een toffe toevoeging… maar – om met de bekende woorden van de voice-over van Peter R. de Vries te spreken – er is meer! Het assortiment is flink uitgebreid en daar worden wij erg blij van.

Cartoseat kruk van karton
Cartoseat Fold kartonnen kruk

Nieuw meubilair met functionele toepassingen

Allereerst is er de Cartoseat Fold op 35, 45 en 70 centimeter hoogte; inderdaad, ook op barkrukhoogte! Verder is ook de Cartoseat Fold Stretched ontwikkeld; een leuke zitbank van 156 centimeter lang waar maximaal drie personen op kunnen plaatsnemen. Ook de Cartoseat Park Bench is toegevoegd; een stoer parkbankje geschikt voor twee personen.

Deze nieuwe producten als ook de klassieke Cartoseat zijn zowel op 35 (maat L) als 45 centimeter (maat XL) hoogte beschikbaar. Inderdaad, ook aan de kleine of grote medemens is gedacht!

Cartoseat park bench

Blanco versie of bedrukte variant

Afhankelijk van de toepassing is het slim om dit kartonnen meubilair juist wel of niet te bedrukken. Gebruik de blanco versie bijvoorbeeld voor een brainstorm waar gasten als ‘De Denker’ van de Franse beeldhouwer Auguste Rodin op hun stoel plaatsnemen en hun gedachten of ideeën op het meubilair opschrijven. Of laat de creativiteit de vrije loop en laat gasten hun eigen meubelstuk beschilderen met de (nieuwe) bedrijfskleuren of vraag ze hun toekomstvisie van de organisatie te visualiseren.

Wil je het meubilair inzetten als brandingtool, dan is het volledig full colour te bedrukken. Handig als ludiek meubilair bij een congres of op een beursstand! Er is zelfs een kartonnen koppelstuk om de Cartochair te schakelen voor extra veiligheid.

Cartoseat bank van karton

Event afgelopen; meubilair inleveren met statiegeldmodule

Heb je duurzaamheid hoog in het vaandel staan (en terecht!), dan hebben ze een interessant aanbod. Je kunt de Cartochair huren waarbij je een bedrukte rugleuning en zitting krijgt. Is het event voorbij, dan worden alle chairs opgehaald, afgebouwd en mee retour genomen. Zij de stoelen, jij een mooie korting!

Desinfectiedisplays Cartoseat en M-Display

Duurzaam desinfectiedisplay

Onmisbaar op live events zijn de desinfectiepunten. Laat Cartoseat ook daar aan gedacht hebben. Ze kunnen volledig gemonteerd worden aangeleverd met handgel en tissueboxen. De display kan volledig naar wens worden bedrukt, is volledig afneembaar en staat op vier displayvoetjes tegen optrekkend vocht.

Kortom, it’s (cart)on met Cartoseat!

Cartoseat statafel met krukken van karton

Beeld: Cartoseat