Meubilair waar je van hout!

Verfrissende stoere aankleding in festivalland

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
event inspiraiton | meerdink | 1jpg

We zijn overal en nergens te vinden, zo ook op de vele festivals die Nederland rijk is. Daardoor raken we verwend, want op een gegeven moment is het lastig om nog verrassende inspiratie te spotten. Totdat… we op wel heel veel plekken een nieuw stijl meubilair terug zagen komen.  

Inderdaad, onze ogen gaan tot onder tafels om logo’s van leveranciers te achterhalen. En zo kwamen we erachter dat het Meerdink Verhuur is, die achter deze inrichting-parels zat. Gaaf!

LEES OOK: De stoere Kevin the container entertainer

event inspiraiton | meerdink | 3
event inspiraiton | meerdink | 4

Van lokaal naar landelijk

Twintig jaar geleden begonnen met het uitlenen van een zelfgemaakte tent, werden eigenaar Jacqueline en Waldo met hun bedrijf steeds groter en bekender in de regio om o.a. hun eigen gemaakte meubilair en aankleding. Inmiddels weten de landelijke festivalorganisatoren hen ook te vinden, zo blijkt tijdens bezoeken aan bijvoorbeeld Manana Festival, Down the Rabbit Hole en Solar Weekend. Niet de minsten, maar hartstikke logisch als je kijkt naar het assortiment van Meerdink Verhuur. Heel eerlijk; de foto’s doen geen recht aan hoe ze er in het echt uitzien, maar als eventpro kan je daar vast doorheen kijken!

Je bent stapelgek als je dit (niet) inzet

In een branche die draait om ambiance en trends is het belangrijk niet achter te blijven. Ben daar maar niet bang voor, want met de robuuste, stoere meubellijnen die er zijn, maak je ongetwijfeld de blits. Niet enkel op festivals, maar ook zeker op een gave feestavond of verrassend concept-event.

Van zelf ontworpen (stapelbare!) eventtables van staal en boomstamplanken tot hippe dragline tafels met een industriële look. Check ook de grote ‘rondzit’ waar je makkelijk met twaalf man kan zitten, inclusief optionele overkapping voor een beetje beschutting. Als laatste viel ons de Eventlounge set op hufterproof en ideaal om even op te chillen. Wij zijn verliefd op deze ‘niet-dertien-in-een-dozijn-stijl’. Hout couture zoals ze het zelf noemen!

event inspiraiton - meerdink - 2

Beeld: Meerdink Verhuur