Sonah Fine Foods: Jong, creatief en de allerhoogste kwaliteit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Sonah Fine Foods bloemen tafel decoratie

Catering zit in ons DNA. Bij ons is geen event hetzelfde, dit omdat creativiteit, passie en ambitie door onze aderen stroomt. Onze creativiteit kent geen grenzen om een evenement naar een uniek hoogtepunt te brengen. Onze passie zorgt voor een continue drive om mensen te willen verwennen en verstelt te doen staan. Onze ambitie is wat ons groot heeft gemaakt, en zorgt voor een dagelijkse “ niet lullen maar poetsen ” mentaliteit.

Wat ons betreft is het duidelijk: Sonah Fine Foods is here to stay.

De perfecte culinaire ervaring

Joost Claessen is de chef, Eelco doet alles eromheen en is het gezicht van. “Met creativiteit en durf gaan ik en mijn team iedere uitdaging aan,” vertelt Eelco. “De basis staat of valt met de kwaliteit van producten, originele smaakcombinaties en de presentatie en uitvoering. Wij werken dat tot in de perfectie uit.” Bovendien maken de mannen alles zelf. Wat ze niet zelf maken, besteden ze uit. Al zitten ze er altijd bovenop, zodat ze de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. “Culinair genot is eigenlijk zoals muziek”, vervolgt Eelco. “Als je gerechten eet, en dan vooral gerechten die echt kloppen, koppel je dat aan een herinnering. Het is fantastisch om zo’n culinaire ervaring bij gasten te kunnen bewerkstelligen.”

Sonah Fine Foods mini bites op bord
Sonah Fine Foods lange tafel opstelling
Sonah Fine Foods sit down dinner
Sonah Fine Foods hapjes walking bites

Continu vernieuwen en verrassen

Een signature dish heeft Sonah Fine Foods niet. Alles is maatwerk, van scratch af aan. “Natuurlijk doet een steak tartare met truffelmayo het altijd goed bij de amuse, net als zalm met rode biet. Maar we vervelen ons snel, dus als we 3x dezelfde ingrediëntencombi’s hebben geserveerd, is het tijd om wat anders te bedenken. En we werken met seizoenen, dat maakt dat we nog een beetje extra in beweging zijn.”

Sonah Fine Foods chef opdekken bord
Sonah Fine Foods bar zaal inrichting
Sonah Fine Foods bloemen tafel decoratie
Sonah Fine Foods dessert

Een enorme drive en één aanspreekpunt

Het team van Sonah Fine Foods heeft een gigantische drive. Dat merk je, dat voel je en dat proef je. “We hebben een enorme drang om onszelf te bewijzen. Daardoor zullen we altijd dat stapje extra zetten. Omdat we met z’n tweeën zijn, hetzij met een groot team van freelancers om ons heen, heb je bij ons altijd één aanspreekpunt. Dat werkt fijn. Ik maak de offerte, maar doe bijvoorbeeld ook samen met Joost de inkopen. En ik ben er altijd zelf bij, zeker bij grote projecten. Oh, en als ik dan nog één ding mag noemen? We zijn ontzettend flexibel. Dat is voor klanten echt een meerwaarde, merken we.”

Sonah Fine Foods diner tafel
Sonah Fine Foods gerecht op bord
Sonah Fine Foods diner zaal

Kenmerken

  • Kwalitatieve continuïteit
  • Creatief
  • Flexibel
  • Enthousiasme 

Eigenschappen

  • Specialisme
    Allround Cocktails, Koffie & Wijn