Drag Agency biedt presentatoren voor events waar mensen zichzelf kunnen zijn

“We are on an important mission”

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

The Drag Agency is mede-opgericht door Hansje Lathouwers met als missie om drag queens en lgbtq+ talent een omgeving te bieden waarin iedereen zijn ware zelf kan zijn. Geen ‘aapjes kijken’, maar ‘talent bewonderen’, want wat een energie straalt eraf van alle talenten!

Zoek jij een goede performer bij het overbrengen van deze boodschap, dan ben je bij The Drag Agency aan het juiste adres.

Van fun tot inhoud

Heel eerlijk; we raakten meteen enthousiast toen we van dit bureau hoorden. Voor ons is dit een nieuwe – en daarmee juist enorm inspirerende – wereld. Extra krachtig vonden we het toen we hoorden dat de talenten op uiteenlopende (online) events worden ingezet. Van DJ in een discotheek of personeelsfeest tot host bij ADE of dagvoorzitter bij het topbestuur van een HR-team om te discussiëren over ‘onbewuste vooroordelen op de werkvloer’. Netflix, Deloitte, VodafoneZiggo… er zijn al tal van grote corporates die gebruik hebben gemaakt van de diensten van The Drag Agency.

Drag Agency - foto Kirsten van Santen
Drag Agency - foto Kirsten van Santen
Drag Agency - foto Kirsten van Santen
Drag Agency - foto Kirsten van Santen

Precies dat vinden we zo sterk aan dit bureau. Ze werken vanuit een enorm belangrijke missie en hebben zich daarmee omgeven tussen de beste drag queens van het land. Ieder met haar eigen talent; opgedaan tijdens studie, levenslessen en/of werkzame carrière. Denk aan drag queens die werkzaam zijn bij chique kledingzaken, van de hotelschool komen of bijvoorbeeld comedian of begrafenisondernemer zijn. En het gave is; veel van de queens zijn gewend om te werken op evenementen, waardoor ze vaak minstens zoveel sprekerservaring hebben dan een gemiddelde dagvoorzitter.

Kies jij ervoor om een waardevolle boodschap over te willen brengen aan jouw gasten, boek dan eens een talent bij The Drag Agency.

Beeld: Kirsten van Santen