Fotobelevenis: Herinneringen voor het leven

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
fotobelevenis - event inspiration - company guide - 6

Op de koelkast, boven je toilet, op de muur of in een fotolijst: een tastbare foto is misschien wel de mooiste herinnering aan je evenement. In een wereld van vluchtige selfies en mobieltjes vol duizenden foto’s die je toch nooit laat afdrukken, gaat Fotobelevenis voor het afleveren van de mooiste & meest tastbare herinneringen. Jasper en zijn vrouw Marijn, allebei professioneel fotograaf, runnen Fotobelevenis met liefde en passie.

Duik je met je collega’s of bruidspersoneel een photobooth in, een tikkeltje aangeschoten of juist broodnuchter, dan wordt het gegarandeerd lachen, gieren, brullen. De fun zit ‘m in het moment zelf, het samenzijn met vrienden, familie of goede collega’s, en vervolgens in de foto die je meekrijgt. Een goede foto is een feestelijke cocktail van plezier, gezelligheid & entertainment. En dan wel een cocktail waar je superlang van kunt (na)genieten (zonder kater)!

fotobelevenis - event inspiration - company guide - 11

Hoe het ooit begon

Toen Jasper en Marijn in 2009 een jaar op wereldreis gingen, werd het zaadje om iets met fotohokjes te doen gepland. “Tussen de cowboys, stieren, kermisattracties en een hele hoop stof, zagen we op een rodeofestival in het noorden van Australië een aftandse metalen box staan. ‘Photo booth’, stond er boven. Een fotohokje net zoals op de NS-stations in Nederland, maar dan puur voor de fun! We vonden het idee gelijk helemaal te gek.” 

fotobelevenis - event inspiration - company guide - 9

100% kwaliteit en (foto)bakken vol ervaring 

Jasper en Marijn zijn echte fotografen. Ze houden van mooie foto’s en zetten hoog in op kwaliteit. Klinkt logisch, maar zo vanzelfsprekend is dat niet. “Veel fotohokjes-aanbieders, en het zijn er nogal wat, concurreren met lage prijzen. Wij doen daar niet aan mee,” vertelt Jasper. “Ik wil het altijd perfect hebben. Van personeel dat op locatie staat, of via een appje incheckt of alles goed gaat op het moment dat we een flitskist zonder bemanning neerzetten, tot de hoogste kwaliteit foto’s.” Heerlijk toch, om hier tijdens je evenement geen omkijken meer naar te hebben omdat je weet dat een topproduct wordt geleverd?

fotobelevenis - event inspiration - company guide - 1

“Iedereen ging los in die booth”

Van jaarlijkse kerst- en zomerborrels tot open dagen, dipolomauitreikingen op hoge scholen en universiteiten, bruiloften en personeelsfeesten. Fotobelevenis staat overal. “We stonden een keer in de Jaarbeurs in Utrecht, ingehuurd voor Booking.com. Drieduizend gasten gingen helemaal los in onze booth. Het leek wel alsof we de hoofdact waren.”

fotobelevenis - event inspiration - company guide - 4

100.000 snorren op een stokje

Van een oranje Volkswagen-busje (pronkstuk uit de collectie) tot photobooths, flitskisten, een vintage caravan en heel veel gekheid op een stokje. Fotobelevenis heeft het allemaal in huis, dus wij zeggen: op naar de ultieme fotoherinnering, gemaakt op jouw – let wel: jóuw – event!

Kenmerken

  • Hoge kwaliteit
  • Tastbare herinneringen
  • Samenzijn / mooie momenten / beleving
  • Een echte glimlach

Eigenschappen

  • Type entertainment
    Foto Entertainment