FLASHBACK FRIDAY | Deze kerstballen zorgen voor een blijvende herinnering aan jouw pand

Lekker pieken bij collega’s met dit kerstgeschenk

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: de kerstballen van Liever voor Altijd. (origineel bericht 12 december 2022)

Goud, zilver, roze, wit, blauw, groen of lekker fout in allerlei vormen. Kerstballen zijn er in alle soorten en maten…en toch voelen ze zo generiek aan. Dat is totaal anders met de kerstballen van Maren Elema van Liever voor Altijd.

Elke kerstbal is uniek en draagt een bijzonder stukje geschiedenis met zich mee. Wat begon met originele stukjes steen van de Dom (vrijgekomen bij de restauratie in 2022), kan met een beetje verbeeldingskracht ook op andere manieren worden toegepast.

Renovatie of verhuizing op de planning?

Wij zagen de kerstballen voorbij komen en dachten “Dat is geen dom-idee” (pun intended). Maar hoe kan je dit doorvertalen naar de evenementenbranche? Heel simpel; wat als je met de organisatie gaat verhuizen? Dan geef je iedereen een kerstbal met steentjes uit de voedingsbodem waar het bedrijf in de jaren enorm gegroeid is. Ga je renoveren, gooi dan niet alles weg maar gebruik de materialen voor een blijvende herinnering. Na vele jaren een nieuwe receptiebalie? Verras de receptioniste met een stukje geschiedenis. Verwerkt op of in de kerstballen. Leuk toch?!

Het is nu zelfs mogelijk om een stukje van de Westertoren uit Amsterdam in jouw kerstboom te hangen. Ga snel naar Liever voor Altijd voor meer informatie. De balluh!

Beeld: Liever voor Altijd