De Vcompany Groep gaat voor scherpe prijs en ‘de grootste van Nederland’

Van springkussens tot vlondervloeren

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Soms kom je met een organisatie in aanraking waarbij je echt denkt ‘Maar hoe dan?’. De Vcompany Groep is zo’n voorbeeld daarvan. Onder die paraplu opereren meerdere bedrijven met in totaal meer dan 110 medewerkers, 300 attracties en 50.000 vierkante meter vlondervloeren.

Het zijn getallen die gaan duizelen. Zeker als je beseft dat de bedrijven vanuit krachtig ondernemerschap handelen en daardoor bijzondere resultaten hebben geleverd waar jij als event organisator jouw voordeel mee kunt doen!

De kracht van samenwerken

Bij de Vcompany Groep werken het attractieverhuurbedrijf, het transportbedrijf, het uitzendbureau, het conceptbureau en de organisatie voor vlondervloeren in nauw verband samen. Het resultaat is een sterke visie op basis van een marktconforme prijs, inclusief hoge focus op klanttevredenheid.

Iedereen staat te springen

Om die reden heeft de Vcompany Groep het ook in coronatijd lekker druk gehad. Mede door de oprichting van een transporttak. Door de aanwezigheid van dit wagenpark werd ook een andere missie tastbaar; Springkussens.nl is op de markt gezet met de belofte dat je voor een zeer scherpe prijs een springkussen kunt huren, inclusief bezorg- en ophaalkosten, waar dan ook in Nederland!

VCompany event met springkussens

Het loopt storm(baan)

Als je op de site kijkt naar het assortiment springkussens en stormbanen, dan zie je dat het bedrijf hier sterk in is gespecialiseerd. Sterker nog; in tegenstelling tot veel andere verhuurbedrijven heeft Vcompany Verhuur van elk type springkussen er meerdere aanwezig, zodat je eigenlijk nooit misgrijpt.

Ook qua stormbaan is een ruim assortiment aanwezig, zodat elk zeskamp, teambuilding activiteit of open dag een succes wordt. Dat ze weten hoe een stormbaan een eyecatcher op een event wordt bewijst Beat the Wall, waarin een 400 meter lange stormbaan werd opgezet van het dak van The Wall Utrecht en waar meer dan 28.000 gasten op af kwamen.

Elk festival een vlondervloer

Ben jij de laatste jaren wel eens op een festival geweest, dan kan je donder op zeggen dat je op een vlondervloer van Vcompany Groep hebt gestaan. Met Vlondervloeren.nl beschikt het bedrijf over ruim 50.000 vierkante meter vloer. Daarmee is het ‘de grootste’ van de Benelux en levert ze aan onder andere events van ID&T, Q-dance, Tomorrowland, UEFA, jaarbeurs et cetera. 

Dus… wil je geen opgeblazen verhalen, maar een laagdrempelige samenwerking waarin nuchterheid, scherp ondernemerschap en een hoge klanttevredenheid centraal staat, check dan de bedrijven van de Vcompany Groep!

VCompany vlondervloeren
VCompany springkussen
VCompany wagenpark

Beeld: De Vcompany Groep / Nadeche Vermeulen