Concept & Strategy

EventZ maakt van uitdagende aanvragen impactvolle events met beleving voor- en achteraf

“Daag ons uit, we komen met een spraakmakend concept terug!”

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Een tijd geleden interviewden we René Huijbregts, eigenaar van EventZ, om een passend profiel over zijn bureau te schrijven voor onze Company Guide. Wat we overhielden aan dat gesprek was een berg aan energie en inspiratie. Tijd dus om hem nog eens te spreken, want we konden wel weer een ‘shot’ gebruiken.

En dat is precies wat we kregen. Als je in een half uur al zo enthousiast kunt worden, hoe moet je je dan wel niet voelen als je samen met EventZ een event gaat organiseren. Heerlijk!

EventZ optreden artiest in spotlight met publiek
EventZ optreden Snollebollekes tijdens bedrijfsfeest
Event met feest in grote tent en houten zitjes - EventZ
EventZ feestavond tijdens bedrijfsfeest

Geen uitdaging uit de weg

Wat ons opvalt is dat EventZ geen enkele aanvraag uit de weg gaat. Sterker nog; het bureau wordt juist graag uitgedaagd met bijzondere, complexe of juist minimalistische verzoeken.

Na dat eerste belletje (en liefst live contact, zo zijn ze dan ook wel weer) worden de tanden erin gezet en wordt pas losgelaten als ze het concept op alle vlakken bulls eye vinden. Dat levert een dedicated samenwerking en verrassende resultaten op.

“Als een opdrachtgever belt dat ze met ons willen brainen, dan sta ik het liefst binnen een paar uur op de stoep. Al is het Pasen, Kerstmis of mijn eigen verjaardag.” Kijk, dat is nog eens liefde voor het vak!

EventZ Eva Simons achter dj booth
EventZ netwerkborrel in aluhal
EventZ event Jan Linders 50 jaar

Maatwerk combineren met bewezen concepten

Specifieke aanvragen vragen om specifieke uitwerkingen. Maatwerk dus, gebaseerd op jarenlange ervaring… en bewezen concepten! Inderdaad, EventZ heeft enkele toffe toepassingen bedacht als op zichzelf staande momenten of als toffe aanjager in het voortraject. Voeg deze toe aan het concept en je hebt gegarandeerd een heel communicatietraject lang reuring en enthousiaste reacties van jouw doelgroep!

Sterren van Timing - EventZ
Jij verdient een complimentje - Complimenten Carroussel - EventZ
Sterren van concept - mensen die zingen met gitaar - EventZ

Reuring vanaf eerste contactmoment

Zet bijvoorbeeld de pre-party in; de dynamische talentenjacht onder het personeel waarbij de collega’s tevens de juryleden zijn. Zo kan je de ultieme huisband samenstellen, maar kom je er ook achter welke collega hobbymatig stand-upper, magician of thuiskok is, zodat je ze een rol in het programma kunt geven tijdens het event. Geloof ons, eigen medewerkers integreren in het event creëert een enorme verbinding en meerwaarde in beleving.

Ook de Communicatie Carrousel is een mechanisme waarin je je doelgroep elke dag meeneemt in jouw verhaal. Of dat nou teasers zijn voor het personeelsfeest, het op ludieke wijze onder de aandacht brengen van de kernwaarden van het bedrijf of een vitaliteitsprogramma waar je graag voor in beweging komt.

Als we EventZ moeten geloven kan je beter morgen al starten met de beleving voor het event wat je over een halfjaar of zelfs later wilt laten plaatsvinden. Eenmaal gecommuniceerd begint de happiness bij de medewerkers en daar heb je maanden plezier van. Een terecht punt, dus daag ze gerust uit!

Beeld: EventZ