De Autopuzzeltocht is het ideale bedankje voor jouw medewerker (en het gezin)

Zo kun je er deze winter toch nog op uit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
puzzel in auto kerstroute

Thuiswerken is de norm geworden en dat gaat niet zonder slag of stoot. Het is pittig voor zowel medewerkers als diens gezinnen. Tijd dus om ze aan het einde van het jaar op een passende manier te bedanken voor hun inzet! Dat kan met De Autopuzzeltocht, een idee van Fort Evenementen, waarbij je met de auto verschillende routes kunt volgen langs de mooie plekken in eigen land.

Niet alleen voor het gezin een leuk uitstapje, maar als de maatregelen het toelaten ook geschikt om in te zetten als bedrijfsuitje. De tocht is zo ontwikkeld dat je de auto niet uit hoeft, dus coronaproof.

De puzzeltocht voor het gezin

In het kader ‘originele kerstattenties’ ben je bij Fort Evenementen aan het juiste adres. In dit pakket vind je naast de Autopuzzeltocht ook alle ingrediënten om na afloop thuis een heerlijk pannenkoekenfeest te organiseren. Wat mooi is aan dit geschenk, is dat je zelf bepaald wanneer je er gebruik van maakt. Ideaal toch?  Er is altijd wel een route in de buurt. Van een route door de polder tot een ritje langs de Gelderse kastelen. Heb je zelf een leuke route in gedachten? Geen probleem, want je kunt ook een route op maat laten ontwikkelen.

Eén ding is zeker: tijdens deze puzzeltochten hoeft niemand zich te vervelen. Je volgt de route aan de hand van een roadmap. met daarin het bolletje-pijltje navigatiesysteem. Onderweg los je allerlei puzzels en raadsels op die te maken hebben met wat je onderweg tegenkomt. Leuk voor de wat jongere gezinsleden is de autobingo, zodat ze op de achterbank actief mee kunnen doen met de Autopuzzeltocht.

Bedrijfsuitje in de auto

Indien de maatregelen van de overheid het toelaten, is er ook een kersteditie voor collega’s. Dit uitje ligt in het verlengde van de particuliere tocht, maar biedt door een speciale  kerst-app nog meer interactie. Ga de competitie aan, ‘blokkeer’ elkaar via de app of deel foto’s met elkaar. Natuurlijk kan ook de eindejaarsspeech van de directeur in de app worden opgenomen. Bij de start (in tijdslots) ontvang je heerlijke kerstkransjes en een beker warme chocomelk die onderweg wordt bijgevuld. Jaja, ook aan de inwendige mens wordt gedacht! Kortom, maak je borst maar nat voor twee uur lang spannende puzzels, lastige vragen en lekkere versnaperingen.

De Autopuzzel zorgt voor een uitstapje, zonder dat je hoeft uit te stappen. Buckle up en maak je klaar voor een vermakelijke kerstactiviteit.

Beeld: Fort Evenementen