Food & Drinks

Company Cooking Concept laat collega’s verbinden!

Love for food connects

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Hoe onderhoud je de band met het team en jouw collega’s in deze c-ituatie. Velen werken thuis of in verplichte buddysystemen, waardoor ze hooguit de helft van hun collega’s live op kantoor zien. Zo zonde, want er gaat een hoop binding, energie en daarmee waardevolle input verloren voor een organisatie.

Van der Linde Catering + Evenementen heeft een culinaire contest bedacht waardoor de binding als ware maizena weer sterker wordt.

Het recept voor teambuilding

Of je nou wekelijks op de weegschaal staat, in de keuken bezig bent of de site van Thuisbezorgd.nl uit je hoofd kent… voor iedereen geldt dat bijna niets beter verbindt dan de liefde voor eten. Hoe gaaf is het dan om een ludieke competitie aan te gaan waarin alle medewerkers zijn of haar favoriete recept met elkaar delen. Verzamel ze online op een speciaal ontwikkelde site of lekker laagdrempelig via de mail. Uiteraard inclusief foto van de medewerker en de reden waarom dit ‘de favo’ is. Alles met het doel om tot een bedrijfskookboek te komen met daarin de personal favorites van de organisatie, Extra leuk is het natuurlijk om ook een zakelijke vraag toe te voegen, zodat ieders ‘smaak binnen het bedrijf’ terugkomt. Ben jij lekker pittig? Geef jij altijd jouw ongezouten mening? Of zorg jij voor het beetje sweetness in de organisatie?

Van der Linde Catering + Evenementen -Kookboek verbind collega

Krachtvoer voor collega’s

Maar heel eerlijk; bedrijfskookboeken zijn niet nieuw. Combineer het echter met het thuisbezorgen van het winnende gerecht in een smaakvolle box en dan blijkt dat ze bij Van der Linde goed snappen dat eten verbindt. De smaakvolle maaltijdbox is gevuld met alle benodigde ingrediënten om het winnende gerecht thuis na te maken, geportioneerd en vers verpakt, inclusief tips en uiteraard het kookboek met alle andere favoriete gerechten van het team.

Van der Linde Catering + Evenementen - gerecht wat collega

Hoe je tot de winnaar komt, mag je zelf bedenken. Maar wij zouden het geweldig vinden als de partners van de directie hierin een rol hebben. Of wat te denken van een bekende sterrenchef, het personeel in het bedrijfsrestaurant of een online voting op de speciale website?

Loopt het water je in de mond en kan het verbinden van collega’s ook een oppepper gebruiken, dan vind je hier alle juiste ingrediënten voor dit culinaire concept!

Luxe dinerbox verbind collega

Beeld: Van der Linde Catering + Evenementen