Hyperinnovatief eventcommunicatie van HYPERVSN

Het product of logo dat er eigenlijk niet echt is

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
schoen Adidas HYPERVSN - projectie - eventcommunicatie - innovatie

Je spreekt het uit als “haipervisjen”, om dat maar gelijk even uit de weg te helpen. Deze hypermoderne technologische ontwikkeling van Interactive Concept is er één om in je achterhoofd te houden voor je volgende event. In een handomdraai maak je van je logo, product of boodschap een echte beleving want dankzij deze Full-HD holografische projectie kom je dichtbij je publiek of beursbezoeker. Heel dichtbij! 

LEES OOK: Alles over hypermoderne eventgadgets. Unieke manieren om van een logo of product een beleving te maken, zijn we fan van. Flipdiscs is ook al zoiets tofs!  

Wall_3 (1)- projectie - eventcommunicatie - innovatie - hypervsn

De kracht van perceptie

‘Beauty is in the eye of the beholder’, dus waarom zou je die beholder niet een handje helpen? Je kunt je logo plat presenteren; op een scherm, een ipad of in een brochure. Of je presenteert hem voor- achter en boven de bezoekers wanneer ze langs jouw beursstand lopen. Wil je je medewerkers meenemen in de big reveal van een intensief rebrandingtraject? Deze holofan is dé manier om al het verzette werk het podium te geven dat het verdient! Het omarmen van iets nieuws – of het nu een product of rebranding is – is zoveel makkelijker als het fysiek bíjna letterlijk mogelijk wordt gemaakt.

- projectie - eventcommunicatie - innovatie - hypervsn

Echte samenwerking voor jouw eventconcept

Het product mag dan een optische illusie zijn, in de masterminds achter HYPERVSN vind je een levensechte partner met een persoonlijke service. Interactive Concept denkt graag met je mee als het gaat om het gebruik van de HYPERVSN in een eventconcept. Zo zetten ze hun eventervaring in voor een indrukwekkend concept, productie en service van A tot Z. Hyperdepiep, hoera! 

Heb jij de HYPERVSN al eens ingezet, of op de planning staan? Tell us more; stuur een berichtje via de chat! Alvast wat extra inspiratie opdoen? Bekijk de video, dat is namelijk nog een tikkeltje vetter dan de foto’s!