East Side: Middelenvrij denken zorgt voor echte tailor made (live)concepten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
East Side - Agency - Workshops

East Side is van oorspong een eventbureau. Nu, na ruim 30 jaar, is het bureau uitgegroeid tot veel meer een bureau voor communicatie, met een duidelijke focus op live. Huh? Heel simpel: een event is altijd live, maar het medium dat East Side kiest, is niet altijd een event.

East Side trechtert de essentie uit een briefing en bepaalt op basis daarvan welke communicatiemiddelen het meeste verschil maken. Dat gaat verder dan live events als een kick-off, congres, opening, personeelsfeest, activatie. Denk bijvoorbeeld aan een brand experience, tentoonstelling, beursdeelname of een totaal jaarprogramma.

Team East Side

Werk je met East Side, dan werk je met een team. De achtergronden zijn divers en dat levert een andere kijk op: van bedrijfseconomisch socioloog en merkenbouwer, tot ruimtelijk ontwerper en -meer voor de hand liggend- eventmanager. Wat hen bindt, is dat ze allemaal open staan om nieuwe dingen te ontwikkelen vanuit de inhoud, en dat met grote passie en plezier doen.

East Side - Agency - Congres
East Side - ProRail event met 3 showmasters
East Side - Spoorweg Museum - gezin bij spel
Joke Smit Prijs - prijswinnaars - East Side
East-Side-Agency-totaal-concept-museum

Op het gebied van creatie en productie zijn de teamleden bijzonder complementair aan elkaar. Dat maakt East Side interessant en onderscheidend. It’s a people’s business. Er bruist een energie waar je u tegen zegt. Het is aanvoerder Marièlle Beek (inderdaad, bij East Side geen directie) die deze groep, die een tikkeltje tegendraadse koers binnen de eventbranche vaart, optimaal laat samenwerken. In partnerschap met opdrachtgevers, met een hoge mate van betrokkenheid. Zo gaat dat bij East Side.

De inhoud bepaalt de vorm

Goede input is goede output. Daarom wordt er veel tijd vrijgemaakt om de juiste vraag (achter de vraag) te achterhalen en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever op te snuiven. East Side wil zich één voelen met de opdrachtgever en diens doelgroep. Echt kennismaken met elkaar, kritisch en adviserend, als experts.

Zo wordt een gedetailleerde debriefing opgesteld dat dient als leidraad voor het verdere traject. Tijdens de brainstorm wordt bepaald welke middelen het maximale rendement opleveren en wat het creatieve concept wordt, in een éénmalig moment of liever nog in een eventkalender. Zodat er een aaneenschakeling is van middelen waarmee een strategische lijn wordt gecreëerd en interne en externe doelen worden behaald. East Side kijkt altijd naar het resultaat. Wat levert het voor de opdrachtgever op? Dan is de vorm ineens ondergeschikt!

East Side - online event - Shimano X-Mas Show 2022
East Side - Athlon Daimler Benz - congres - thanks for all your hard work - foto Ronald van Slooten
East-Side-Agency-personeelsfeest-sunnery james en ryan marciano

Beeld: East Side en Ronald van Slooten

Kenmerken

 • Denken middelenvrij, strategisch en creatief. De inhoud bepaalt de vorm.
 • Werken transparant, integer en ontzorgend. Onze klant is onze partner, want samen bereik je meer.
 • Zijn toegewijd, gezellig, no nonsense en praktisch.
 • Motto: Bekijk het eens van een andere kant. Dat resulteert in communicatietrajecten die net even anders zijn en het verschil maken.

Eigenschappen

 • Specialisme
  Evenementenbureau Eventmarketing en Communicatiebureaus

Branchenieuws van East Side | Live Communicatie & Events

 • Shimano X-Mas Show - East Side

  East Side schakelt voor Shimano interactief naar het nieuwe jaar

  22 december 2022