Cartoseat: indruk maken met je meubilair

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Cartoseat collectie met banken, statafels, krukjes en stoelen

Stijlvolle kartonnen meubelen die je kunt branden en binnen een minuut in elkaar zet, wij houden ervan! Met Cartoseat heb je een duurzame meubellijn te pakken, die je naar wens kunt pimpen. Wat de mogelijkheden zijn? Ga er maar eens even voor zitten…

Cartoseat statafel met krukken van karton

Het blad van je statafel beschrijven en gebruiken als presentatiebord? Een gepersonaliseerde stoel als perfecte give away na afloop van het event? Of het personeel zelf hun stoel in elkaar laten zetten bij wijze van teambuilding activiteit? Cartoseats maakt niet alleen krukjes, stoelen en tafels, het kartonnen meubelbedrijf denkt ook graag mee over de creatieve toepassing of bedrukking ervan!

Cartoseat park bench

Charmante Cartochair

De cartochair, met een heuse rugleuning waar je lekker opvallend je merk of slogan op kunt communiceren, is de nieuwste aanwinst van de Brabantse onderneming. Kom je stoelen tekort, dan kun je altijd nog één of twee collega’s op schoot nemen, want deze charmante chair kan tot wel 350 kilo dragen. En ook handig: ze zijn koppelbaar en voldoen daarmee aan de veiligheidseisen voor events met meer dan 100 personen. Dat zit wel goed dus!

Cartoseat bank van karton

Duurzaam zitten

De kartonnen meubels zijn 100% recyclebaar en daardoor een mooie duurzame oplossing. Ook zit er statiegeld op de frames, zodat die hergebruikt kunnen worden bij andere events voor opdrachtgevers die zo duurzaam mogelijk willen produceren. Zitten op gerecycled karton is vanwege de draagkracht gewoonweg niet mogelijk, vandaar dat Cartoseat gezocht heeft naar een alternatief om toch te kunnen hergebruiken. Leuningen en zittingen zijn overigens – vanwege de branding – altijd nieuw.

Cartoseat kartonnen krukje

Lekker snel

Een bedrijfslogo, plattegrond, dagprogramma of een complete line-up van je evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos! Digitaal, offset of in zeefdruk? Glanzende of juist een kartonnen look? Let’s be creative!

Doordat de productie van de meubels in eigen beheer verloopt, kan Cartoseat binnen twee tot drie weken leveren. Na goedkeuring van het ontwerp uiteraard. Heb je haast? Kan gebeuren! Gewoon even bellen voor een passende oplossing!

Cartoseat Cartochair vooraanzicht

Beeld: Cartoseat

Kenmerken

 • 100% recyclebaar
 • Naar eigen wens te bedrukken
 • Frames ook tweedehands mogelijk
 • Productie in Nederland

Eigenschappen

 • Specialisme
  Meubels Styling & Decoratie

Branchenieuws van Cartoseat.com

 • Desinfectiedisplays Cartoseat en M-Display

  Cartoseat verzorgt duurzame hulpmiddelen voor desinfectie

  15 oktober 2020
 • cartoseat-wwf-kruk-tijger

  Cartoseat.com is business partner geworden van het WWF

  14 september 2023