Camp Common Grounds is een bijzondere pop-up evenementenlocatie

Centraal gelegen, midden in Nederland

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De afgelopen jaren hebben we meerdere pop-up locaties gezien. Plekken waar je op buitengewone wijze kunt overnachten, waar het kampvuur elke avond brandt en waar je als organisatie kunt genieten van onvergetelijke evenementen.

Camp Common Grounds heeft dat ook allemaal, maar heeft daarnaast één element wat het voor bijeenkomsten extra interessant maakt: een sfeervolle overdekte rijhal (lees; manege) waar je perfect een congres of bedrijfsevenement kunt organiseren. En dat alles super centraal gelegen aan de rand van landgoed Nimmerdor in Amersfoort!

Midden in de natuur

De locatie ligt verscholen onder het immer groene bladerdek van het Nimmerdorse bos, op steenworp afstand van het Henschotermeer in Amersfoort. Op deze plek komt een duurzame woonwijk, maar doordat de bouw vertraging had opgelopen creëerde de projectontwikkelaar Camp Common Grounds. Vorig jaar nog voor particulieren om te overnachten, trouwen of feesten met familie of vrienden. Dit jaar is de locatie tot oktober (!) enkel voor organisaties en bedrijven beschikbaar voor unieke bijeenkomsten met of zonder overnachting.

Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie2
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie - Jitske Nap7
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie - Jitske Nap2
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie -2
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie- Janneke Nooij

Veelzijdige locatie

Centraal gelegen op het terrein staat de oude rijhal (750 vierkante meter), voorzien van sfeervolle verlichting en een grote discobal. Maar of je nou met je voeten in het zand staat te feesten of op een bijzondere manier wilt vergaderen; deze ruimte biedt het allemaal. Sterker nog; het is de ideale back-up voor het onverwachte Hollandse weer, zodat je altijd een droog alternatief hebt mocht dat nodig zijn.

Met een wat kleiner gezelschap aanwezig? Check dan de grote dome of stretchtent die geschikt zijn voor groepssessies, workshops of lezingen. Ook aan een wellness area is gedacht; geniet van de sauna, houtgestookte jacuzzi en het dompelbad. Dat is nog eens een company retreat!

Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie - Jitske Nap4
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie1
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie - Anne Harbers
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie -3
Nigel van der Horst - Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie
Camp Common Grounds is bijzondere pop-up evenementenlocatie - Jitske Nap5

Overnachten mogelijk

Zo veelzijdig als het terrein, zo uitgebreid zijn ook de mogelijkheden om te slapen. Slaap bijvoorbeeld in een karakteristieke kloktent zoals ze al sinds 600AD worden gebruikt, overnachting in een traditionele ronde Yurt-tent of neem je eigen camper of tent mee. Het kan allemaal, met in totaal maximaal 110 beschikbare bedden.

De locatiehost heeft haar sporen bij ID&T verdiend, dus maak je over de organisatie geen zorgen. Of moeten we zeggen; laat je bij Camp Common Grounds op ‘uncommon’ manier ontzorgen!

Beeld: Camp Common Grounds, Jitske Nap, Janneke Nooij, Anne Harbers, Nigel van der Horst