Gespot: De slaapzak + luchtbed + overkapping is alles-in-één-tent!

Super praktisch… en modulair dus geschikt voor groepen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Rhinowolf modulaire tent 2

“Connectable awesomeness,” noemen ze zichzelf op Kickstarter: RhinoWolf 2.0. Deze schakelbare tent wordt met superlatieven aangeprezen en we snappen wel waarom. Wie wil er nou met een grote tent, slaapzak én luchtbed sjouwen als een klein pakketje van 2,8 kilogram volstaat?

Laat het maar aan New Yorkers over om hun vinding aan te prijzen. Kleine tip, bekijk vooral het over-de-top-maar-stiekem-ook-hilarische filmpje waarin de voordelen van RhinoWolf te zien zijn.

LEES OOK: Modulair is hot, zo ook in standbouw

Handige Harry… eh haring

Deze kleurrijke tenten zijn een lust voor het oog en super praktisch. Een super gemakkelijk op te blazen luchtbed, comfortabele slaapzak cq. deken, functionele ventilatiegaten, extra opslagruimte en ingebouwde tentstokken en haringen; da’s handig!

Rhinowolf modulaire tent

Overnachten RhinoWolf-stijl

‘Rollen en vergrendelen’, dat is alles wat nodig is om de tenten aan elkaar te sluiten. Zo wordt een individuele beleving, ineens een groepsproces.

Voor de back-to-nature hutje op de hei-meerdaagse, dat bijzondere kick-off weekend, die nu al memorabele jublieumreis of tijdens één van de vele festivals. Eén ding is zeker; gegarandeerd een awesome event, met een RhinoWolf 2.0-tent. Oké, oké, laat het aanprijzen maar aan de Yankees over.

Beeld: RhinoWolf 2.0