Geen barbaarse festivalovernachtingen dankzij mobiele slaapunits

Nu kun je echt overal slapen!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Geen barbaarse festivalovernachtingen dankzij mobiele slaapunits

Als je vroeger naar een festival ging, dan haalde je je tentje van zolder en blies je het stof eraf. Tegenwoordig hoort de overnachting bij de totaalbeleving en worden slaapaccommodaties op evenementen in alle soorten en maten aangeboden. Van lekker simpel tot extreem luxe en alles ertussenin.

Zo worden doelgroepen bereikt die voorheen door de lekke luchtbedden en beroerde tentjes meerdaagse events links lieten liggen. Daarnaast wordt de sfeer na het programma ook op het slaapgedeelte van het terrein doorgetrokken.

In een gespreid bedje terecht komen

Dat is bij een Hoxel van zeker het geval. Twaalf ingerichte vertrekken voor in totaal 24 personen; en dat op een aanhanger. Het is bijna een kwestie van afkoppelen en je kunt slapen! Voorzien van een RFID-vergrendelde entree zodat je spullen veilig opgeborgen liggen, opgemaakt (lees, gespreid) bed, USB-poort voor het opladen van je telefoon en een kacheltje voor de frisse dagen; dit ‘honinggraat-hotel’ is van alle gemakken voorzien. Met de optie voor branding aan de zijkant, voor een echt unieke uitstraling.

En dat dus te plaatsen in elke omgeving (hard, zacht, nat of droog terrein). Maar dus ook voor elk type event. Denk naast de bekende festivals ook eens aan een 24-uursevent waarbij men bijzonder wil overnachten, een overnachting in de tuin na een privéfeest of als accommodatie voor de crew om tot (nacht)rust te komen bij een complex event.

Zoals ze zelf op de website aangeven: een unieke B&Bee!

bijzondere overnachting met hoxel verhuur

Beeld: Hoxelverhuur.nl