Venues

Bij Studio 21 kan je echt goed feesten, want “We fight boring party’s!”

Belofte maakt schuld, dus kom met je aanvraag

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In een nieuwsbrief van Studio 21 zagen we de quote “We fight boring party’s” en moesten meteen glimlachen. Hell yeah, dachten we! Meteen gevolgd door de vraag ‘wat er dan wel precies mogelijk is’.

We vroegen het Emilie de Mooij, marketeer bij deze evenementenlocatie. Het antwoord was misschien een open deur, maar wel gevoed met veel bewijzen. Je zou bijna zeggen dat de leden van de Vengaboys bij Studio 21 werkzaam zijn want er geldt een duidelijk geval van ‘we like to party’!

Veelzijdigheid troef voor jouw feest

Het antwoord dat we kregen was “everything is possible”. Klinkt gemakkelijk, maar heel eerlijk; het is natuurlijk wel zo. Waar veel ‘blackbox’-locaties dezelfde flexibiliteit tonen heeft Studio 21 het grote voordeel dat er een enorme bak aan techniek aanwezig is, inclusief het bijna 360 graden LED-scherm waardoor je de complete ruimte in één keer van sfeer kunt veranderen.

Gecombineerd met meerdere podia, de verschillende ringen waardoor je op ludieke wijze met het hoogteverschil kunt werken en natuurlijk de diversiteit aan branding-mogelijkheden binnen én buiten de locatie, maken Studio 21 een locatie die op zijn minst op je shortlist thuishoort!

Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest

Van ‘vrienden van’-setting tot Club21

Jouw gekste gedachten en meest creatieve concepten kan je hier live tot uitvoer brengen. Ga je voor een Vrienden van Amstel Live-vibe (perfect mogelijk door de samenwerking met creatief partners Tribe en Benz Agency), wil je een dinnershow die overgaat in een kick-ass party (de locatie kan putten uit veel showelementen uit vroegere dinnershows) of een totaal andere feestavond waarin je je bijvoorbeeld in Club21 begeeft? Het kan allemaal!

Echt allemaal? Zeker, denk maar eens aan ballen die uit het dak komen, sparklers die overal afgaan, danseressen die rondom in de ruimte staan, dj’s die battlen achter een enorme dj-booth, een theatrale openingsact op het midden podium en natuurlijk het gigantische LED-scherm waarmee je gasten volledig onderdompelt in een thema. Genoeg voorbeelden?

Niet? Wat dan te denken van het feit dat je op ludieke wijze met het speelse verloop van de hoogte van de vloer kunt spelen. Zet op de buitenste ring de food stations en wat lounge courts neer, op de middelste de (cocktail)barren en wat side-entertainment en daaronder de dansvloer. Heerlijk sfeertje verzekerd!

Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest
Studio 21 Feest

Van inhoud naar feest

Wie aan feest denkt, denkt vaak aan ‘partyhardy’. Snappen we! Maar je kunt inhoud en feest ook afwisselen. Door overdag enkele plenaire sessies te verzorgen en gasten in de grote Foyer van het culinaire programma te laten genieten, terwijl de Studio volledig wordt omgebouwd. Of integreer een gala avond of awardshow met een feestje. Compleet met (een overdaad aan) branding vanaf de parkeerplaats, inclusief gekleurde loper, vlaggen, banners en verlichting passend bij de huisstijlen van jouw organisatie.

Dat is het voordeel van Studio 21Everything is possible! Kortom, wil jij met 500+ collega’s feesten op een ‘not boring party’, plan dan meteen een locatiebezoek in en beeld je alvast in wat er allemaal mogelijk is!

Beeld: Studio 21