Studio 21

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Corona-update: Studio 21 werkt volgens het corona-protocol en heeft mogelijkheden voor hybride en virtual live events. Informeer naar hun mogelijkheden!

Studio 21: high-end eventlocatie met te gekke arenasetting

Midden op het Hilversumse Mediapark vind je het perfect bereikbare Studio 21. Vroegah was dit de plek van de populaire dinnershows, inmiddels is de studio omgebouwd tot high-end eventlocatie.

Waar links en rechts de grootste televisieshows worden opgenomen, kun jij hier een dijk van een show / event (laten) neerzetten. Showtime!

studio 21 - dinnershow, 360, graden, beleving, techniek, experience - 1

Enter the magic circle

Sinds deze zomer is het pronkstuk van Studio 21 de nieuwe arenasetting met 3 niveaus en rondom LED-beleving. Deze setting is speciaal gebouwd voor de dinner experience Madame Jeanette, de show die begin oktober in première is gegaan. En zoals je deze ‘magic circle’ voor de show kan inzetten, kan dat net zo goed voor jouw congres, gala of productlancering. Zo kijk je niet naar een beleving, maar zit je er middenin. Hoe gaaf is dat!

State-of-the art techniek

Huur je Studio 21 af, dan weet je dat je kan rekenen op de allerbeste techniek: van verschillende HD LED-schermen tot indrukwekkende licht- en geluidshows. Het unieke van Studio 21 is bovendien de prijs die je betaalt voor wat je ervoor terugkrijgt. Topkwaliteit techniek en de full service die Studio 21 als eventlocatie biedt.

In no-time een ultieme merkbeleving

Wil je in no-time een merkbeleving neerzetten, dan moet je in Studio 21 zijn. Vanaf het moment van binnenkomen zijn de brandingsmogelijkheden eindeloos. En de high-end techniek kun je overal inzetten. Zo wordt de kick-off van jullie nieuwe jaar of productpresentatie wel heel bijzonder. En waarom zou je hier niet eens je jaarcijfers presenteren? Wedden dat iedereen wakker blijft!

Studio 21 tijdens Eurovision songfestival met deelnemers op het scherm
Studio 21 volle studio met vuurwerk in het midden
Studio 21 tijdens een event voor Farmers en Reudink
Studio 21 Scale up summit 2019

Full-service

Wil je je event helemaal uitbesteden? Je kunt ‘t met een gerust hart aan Studio 21 overlaten. Met een eigen regisseur in huis, maar bijvoorbeeld ook catering en een grote backstage ruimte, weten ze hier wel hoe een show neer te zetten. Aanschuiven bij de dinner experience Madame Jeanette kan natuurlijk ook. Studio 21’s grote plus is bovendien de bereikbaarheid: een treinstation voor de deur en maar liefst 2000 parkeerplekken voor je gasten. Weer een ‘zorg’ minder!

Verwonderen en genieten

Studio 21 is de plek om je te verwonderen over de setting, de techniek, de andere wereld waar je voor even in zit… Met een soort magisch gevoel loop je weer naar buiten. En jij met een dikke glimlach, want jouw event is dik geslaagd.

Studio 21 1,5 meter coronaproof

De Plug & Play locatie voor jouw hybride event

De events worden door de huidige crisis anders, maar anders is niet verkeerd. Sterker nog; anders is uniek! En met die extra sparkle die ze in de studio mee kunnen geven, wordt jouw event anders, uniek én magisch.

In Studio 21 hebben ze een nieuwe ‘corona-setting’ waarbij ze ruim 250 gasten live kunnen ontvangen op locatie. Aangevuld met de gasten die via online verbindingen kunnen plaatsnemen op de virtuele publiekstribunes zijn dit er rond de 600! En wanneer je dit in verschillende shifts organiseert bereik je makkelijk hetzelfde aantal gasten als voorheen.

 

Show foto’s: Nathan Reinds

lees volledige omschrijving
verberg volledige omschrijving
ZALEN (1)
Studio
520
1150
1600
750
Kenmerken
  • One of a kind
  • State of the art
  • Be our guest: 
  • Enter the magic circle
Eigenschappen
  • Soort locatieEvenementen terreinen, Studio’s en Concertlocaties
  • BereikbaarheidBereikbaar per openbaar vervoer, Eigen parkeergelegenheid, Nabij luchthaven, Nabij snelweg, Nabij treinstation
  • FaciliteitenAirconditioning, Audio visuele middelen, Binnenruimte, Catering, Eigen catering mogelijk, Geluidsinstallatie, Invalidentoegankelijk, WIFI
  • Geschikt voorBedrijfsfeest, Beurs & Expositie, Congres, Diner, Gala & Awardshow, Productpresentatie
Locatie Studio 21