Studio 21

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Studio 21: high-end eventlocatie met te gekke arenasetting

Midden op het Hilversumse Media Park vind je het perfect bereikbare Studio 21. Vroegah was dit de plek van de populaire dinnershows, inmiddels is de studio omgebouwd tot high-end eventlocatie.

Waar links en rechts de grootste televisieshows worden opgenomen, kun jij hier een dijk van een show / event (laten) neerzetten. Showtime!

studio 21 - dinnershow, 360, graden, beleving, techniek, experience - 1

Enter the magic circle

Sinds de zomer van 2019 is het pronkstuk van Studio 21 de nieuwe arenasetting met 3 niveaus en rondom LED-beleving. Deze ‘magic circle’ kan ideaal ingezet worden voor jouw congres, gala of productlancering. Zo kijk je niet naar een beleving, maar zit je er middenin. Hoe gaaf is dat!

State-of-the art techniek

Huur je Studio 21 af, dan weet je dat je kan rekenen op de allerbeste techniek: van verschillende HD LED-schermen tot indrukwekkende licht- en geluidshows. Het unieke van Studio 21 is bovendien de prijs die je betaalt voor wat je ervoor terugkrijgt. Topkwaliteit techniek en de full service die Studio 21 als eventlocatie biedt.

In no-time een ultieme merkbeleving

Wil je in no-time een merkbeleving neerzetten, dan moet je in Studio 21 zijn. Vanaf het moment van binnenkomen zijn de brandingsmogelijkheden eindeloos. En de high-end techniek kun je overal inzetten. Zo wordt de kick-off van jullie nieuwe jaar of productpresentatie wel heel bijzonder. En waarom zou je hier niet eens je jaarcijfers presenteren? Wedden dat iedereen wakker blijft!

Studio 21 Scale up summit 2019
Studio 21 volle studio met vuurwerk in het midden
Studio 21 tijdens een event voor Farmers en Reudink

Full-service

Wil je je event helemaal uitbesteden? Je kunt ‘t met een gerust hart aan Studio 21 overlaten. Studio 21’s grote plus is bovendien de bereikbaarheid: een treinstation voor de deur en maar liefst 2000 parkeerplekken voor je gasten. Weer een ‘zorg’ minder!

Verwonderen en genieten

Studio 21 is de plek om je te verwonderen over de setting, de techniek, de andere wereld waar je voor even in zit… Met een soort magisch gevoel loop je weer naar buiten. En jij met een dikke glimlach, want jouw event is dik geslaagd.

arena - tafels - studio 21

De Plug & Play locatie voor jouw hybride event

De events worden door de huidige crisis anders, maar anders is niet verkeerd. Sterker nog; anders is uniek! En met die extra sparkle die ze in de studio mee kunnen geven, wordt jouw event anders, uniek én magisch.

In Studio 21 hebben ze een nieuwe ‘corona-setting’ waarbij ze ruim 500 gasten (afhankelijk van de setting) live kunnen ontvangen op locatie. Aangevuld met de gasten die via online verbindingen kunnen plaatsnemen op de virtuele publiekstribunes zijn dit er rond de 1000! En wanneer je dit in verschillende shifts organiseert bereik je makkelijk nog meer gasten.

Show foto’s: Nathan Reinds

ZALEN (1)
Studio
520
1150
1600
750

Kenmerken

 • One of a kind
 • State of the art
 • Be our guest: 
 • Enter the magic circle

Eigenschappen

 • Bereikbaarheid
  Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen parkeergelegenheid Nabij luchthaven Nabij snelweg Nabij treinstation
 • Faciliteiten
  Airconditioning Audio visuele middelen Binnenruimte Catering Eigen catering mogelijk Geluidsinstallatie Invalidentoegankelijk WIFI
 • Geschikt voor
  Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Congres Diner Gala & Awardshow Productpresentatie

Locatie Studio 21

Artikelen over Studio 21

Branchenieuws van Studio 21

 • Studio 21 - diner in grote zaal met rondom schermen - dinershow

  Dinnershow keert weer terug in Studio 21

  31 augustus 2022
 • Maan bij uitreiking top 40 awards - foto qmusic

  Maan grote winnaar van de Qmusic Top 40 Awards in Studio 21

  12 januari 2022