Venues

Zes dingen die je niet wist over Studio 21!

Laat je verrassen door deze unieke locatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Soms komt er een locatie op je pad die je door de unieke opzet altijd bij blijft. Dat is absoluut zo bij Studio 21. Dat is niet gek, want zet je één stap in de Studio dan weet je meteen dat je hier een event wilt organiseren. Het (bijna) 360 graden scherm is imponerend en vraagt erom om gebruikt te worden.

Velen in de branche weten inmiddels van foto’s hoe de Studio eruitziet. Maar weinigen weten wat er allemaal mogelijk is en wat deze locatie nog meer zo bijzonder maakt. Daarom zes dingen die je moet weten over Studio 21:

1. Bijna alles is te personaliseren voor indrukwekkende branding

Vanaf het moment dat je de auto uitstapt tot midden in de Studio; alles is te personaliseren. Van de vlaggen, de verlichting in de gang tot de zes grote tv-schermen, de 42 frames, het LED-scherm, de LED-wall en de doeken van de tribunes. Daarnaast zijn ze op het Media Park heel flexibel met plaatsing van 3D-attributen. Inderdaad, het zal gasten niet ontgaan bij welk evenement ze zijn.

In plaats van branding voor jouw event kan je de verschillende communicatiemogelijkheden ook verkopen om geld op te halen voor jouw goede doelen-galadiner of om meer zichtbaarheid te geven aan de standhouders op jouw beurs. Smart thinking bij Studio 21!

Studio 21 Branding rode loper - foto Nathan Reinds
Studio 21 Branding met scherm
Studio 21 branding vlaggen - foto Ruben May

2. Eén van de weinige locaties waar een hybride event écht tot zijn recht komt

Op de vraag of er nog tips zijn voor de organisatie van een hybride event, antwoordde Jan-Willem Wirtz in een interview: “Zorg dat het volledige digitale publiek te zien is, want pas dan doet iedereen mee aan het programma.” Dat is wat ons betreft een waarheid als een koe. Evenals dat Studio 21 daarmee slechts één van de zeer weinige locaties in Nederland is die dit kan realiseren. Hoe? Dankzij het 360 vierkante meter grote scherm wat rondom gebouwd is. Zo zitten zowel de live als online gasten om het podium heen en krijg je écht het gevoel dat iedereen zichtbaar is. In totaal kunnen ruim 200 mensen in beeld aanwezig zijn op de virtuele publiekstribune. Wow!

Over dat scherm gesproken; het Team van Studio 21 wilt graag een keer uitgedaagd worden om ooit een out of the box autopresentatie te verzorgen in deze locatie, waarbij de auto eerst over het volledige scherm rijdt om uiteindelijk aan het einde van het scherm precies sync het podium op te laten rijden met een complete show eromheen. Inderdaad, er kan gewoon een auto op het podium. Hoe gaaf is dat! Ga jij deze uitdaging met hen aan?

Studio 21 hybride bijeenkomst

3. Samenwerking met toppartners zorgt voor bijzondere programma’s

Wat weinig mensen weten is dat Tribe partner is van Studio 21. Tribe? Yes, dat gave bureau dat onder andere The Streamers, Strandfestival Zand en Vrienden Van Amstel Live organiseert. Ze zijn echter niet enkel het creatieve brein achter deze concepten, maar kunnen jou ook uitstekend helpen met de ontwikkeling van het programma.

In het verlengde daarvan biedt Studio 21 door een samenwerking met Wentink ook de mogelijkheid om een good old dinershow voor jouw B2B-event te organiseren.

Studio 21 feest - foto Nathan Reinds
Studio 21 event gele uitlichting
Studio 21 Feest Setting - foto Twycer

4. Opdrachtgever en crew worden compleet in de watten gelegd

Als we één ding moeten geloven, is het volgens Maaike wel het feit dat ze de opdrachtgever en crew bijna ‘beter’ verzorgen dan de gasten. “We hebben het achter de schermen heel goed geregeld, want onze gedachte is ‘zonder crew geen evenement’. Er zijn mooie productieruimtes, goede parkeerplekken voor de deur, producers die je aan de hand meenemen en een fantastische crewcatering. We willen echt dat iedereen die aan de organisatie van het event meewerkt zich hier thuis voelt. Daarbij moet de opdrachtgever echt het gevoel krijgen dat we dit het event van het jaar vinden en we er alles aan doen om het maximale eruit te halen.”

Studio 21 bijeenkomst event
Studio 21 Feest Setting - foto Twycer

5. ‘Cut the crap’-gedachte biedt fris en persoonlijk contact

Laten we eerlijk zijn; jij wilt bij het ontvangen van een offerte toch ook eerst weten wat het gaat kosten. Alle moeite voor de inhoud ten spijt… we bladeren meteen door naar de laatste pagina. Bij Studio 21 beseften ze dit ook en dachten ‘Cut the crap’. Er wordt gewerkt met een all-in prijs (heerlijk, geen onverwachte kosten!) en die tonen ze meteen op de eerste pagina. Zo, dan weet je meteen waar je aan toe bent. Kan je daarna rustig doorbladeren door de beeldend vormgegeven offerte zodat je kan worden meegenomen in de mogelijkheden. Wat een verfrissende benadering. Heerlijk!

Studio 21 show

6. Super goed bereikbaar (zelfs treinstation voor de deur)

Studio 21 is gelegen in het hart van Nederland en is daardoor supergoed bereikbaar. Er is parkeergelegenheid voor 1.400 auto’s en station Hilversum Mediapark stopt recht voor de deur. Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

We zouden nog wel 15 (get it?) redenen kunnen bedenken, maar ons advies is eigenlijk: rij naar Hilversum en check Studio 21, want eenmaal bekeken is nooit meer vergeten. Veel plezier daar op je volgende event!

Beeld: Studio 21, Nathan Reinds, Twycer en Ruben May