Sign Jugglers zorgen voor volle bak aandacht op jouw signing

Jongleren met signing is next level en vol energie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We weten als eventorganisatoren allemaal dat signing op een goed evenement onmisbaar is. Maar hoe doe je dit op een innovatieve, gastvrije en inspirerende manier? Juist met de Sign Jugglers!

Sign juggling is een interactieve, spectaculaire offline manier om de weg te wijzen of reclame te maken en jouw boodschap live over te brengen. Als dat geen goede binnenkomer is. Energy, don’t stop moving.

De kracht van sign juggling

Door middel van een combinatie van aantrekkelijke trucs en acrobatische bewegingen met reclameborden brengen de Sign Jugglers jouw boodschap over en worden jouw gasten vermaakt tijdens hun entree of tijdens het wachten. Daarbij maken ze ook nog eens reclame op een verrassende wijze. Slim, want deze jugglers maken zo’n indruk dat je ze wel moet onthouden.

De professionele jongleurs gebruiken de omgeving op een energieke, sportieve en speelse manier om jouw boodschap over te brengen. Naast het inbrengen van theaterelementen zorgen ze voor meer brand-awareness en zijn ze van logistieke meerwaarde voor jouw evenement. Het doel van deze sfeermakers? Een glimlach toveren op het gezicht van elke bezoeker.

Sign Jugglers zorgen voor volle bak aandacht op jouw signing
Sign Jugglers zorgen voor volle bak aandacht op jouw signing - foto Kees Winkelman

De keuze is reuze

De Sign Jugglers zijn op talloze manieren inzetbaar. Zo kun je ze bijvoorbeeld inzetten bij het ontvangst van jouw gasten, maar ook als informatieversterkers, tijdens prijsuitreikingen, als wegwijzers, bij een merkactivatie of opening, flyeracties of als gastheren. Daarbij zijn ze ook nog eens aanspreekbaar. Dat is eens wat anders dan een stilstaand routebord of reclamebord.

Contraversial

De Sign Jugglers zijn onderdeel van Contraversial. Dit bedrijf specialiseert zichzelf hoofdzakelijk in offlinecommunicatie, op een unieke manier. Naast offlinecommunicatie beschikt Contraversial over tal van mobiele acts. Dit zijn voornamelijk acts gericht op Urban Sports zoals; optredens van dansers uit de urban scene, acrobatiek met freerunners, trickers en bboys, of een hele toffe DJ. Het bedrijf profileert zichzelf dan ook als ‘urban entertainment bureau’.

Hebben we jou weten te inspireren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje op de website.

Beeld: Sign Jugglers en Kees Winkelman