Venues

Enter the Inner Circle met Guielmo Pocorni (Oseven): “Ik wil binnenkomen in een huis dat als thuis voelt i.p.v. als een loods”

In gesprek over Studio 21 waar de service vraagt om onvergetelijke events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
ScaleUp Summit nov 2019

Dinnershows niet van deze tijd? Dan heb je Madame Jeanette in Studio 21 nog niet gezien. Oseven heeft samen met partners Chain, Tribe Company en TWOFIFTYK de wereld van dinnershows op zijn kop gezet. Alles wat je kent van zo’n avond mag je vergeten; Madame Jeanette is uit eten gaan op een manier die verrast, in een omgeving die nog verrassender is. Want Studio 21 is volledig verbouwd en heeft een waanzinnige (technische) make-over gekregen. Toen we er rondliepen werden we meteen enthousiast van alle mogelijkheden die deze locatie ook voor business events met zich meebrengt. Het is bijna bizar wat er allemaal uit de kast is gehaald, op conceptueel, technisch en cateringgebied.

Guielmo - Studio 21

In dit laatste deel van een drieluik spreken we met Guielmo Pocorni, de partymanager van Studio 21. Hij kent elke vierkante meter van de locatie en weet deze perfect in te zetten voor onvergetelijke events!

Hoelang werk je al bij Studio 21?

“Ik tik de 10 jaar als partymanager bijna aan. Daarvoor liep ik al een tijd mee als medewerker.”

Wat is je in al die jaren vooral opgevallen aan de locatie?

“Vooral dat de professionaliteit enorm is gegroeid. Inherent aan het hele eventvak, maar bij ons uitte dat zich vooral in de uitstraling van de locatie, de inhoud van de events en de steeds hoger wordende gastenervaring.”

Vuur - studio 21
arena - tafels - studio 21

Geef eens een voorbeeld.

“Vroeger serveerden we tijdens de dinnershow vaak zoiets als een carpaccio als voorgerecht en een stukje biefstuk of parelhoen als hoofdgerecht. Dat is tegenwoordig echt anders. Daar zit beleving in. Ook moest je er jaren terug niet aan denken om cocktails live te serveren of een wijnkeuze voor te leggen. Tegenwoordig is het veel meer maatwerk wat het veel uitdagender maakt, want dan kan je echt meedenken.”

Hoe ervaar je dat bij de business events die in Studio 21 plaatsvinden?

“Die persoonlijke benadering is nog veel sterker aanwezig bij b2b-events. Zeker met de nieuwe opstelling die we hebben. Het gaat verder dan het serviceniveau en het culinaire aspect. De techniek biedt zoveel mogelijkheden tot maatwerk. Ik had vorige week eerst een diner voor 100 personen, een paar dagen later voor 600 personen en de week daarop een diner voor 1.000 gasten. Elke keer was er een totaal andere sfeer. Het is hetzelfde pand, maar het is volledig aan te passen naar de wensen en uitstraling van de opdrachtgever. En dat voel je als gast.” 

Ben je blij met de verbouwing en totaal andere opzet?

“Absoluut. Die ronde setting is echt indrukwekkend. Ik zie het ook aan de chemie in de zaal. Zet een collegetour of DWDD-opstelling in het midden van de zaal met de gasten eromheen met daar de schermen achter en je wordt volledig in het event ondergedompeld. Datzelfde geldt voor een spreker die zijn verhaal visueel bijna 360 graden kan ondersteunen. Je wordt er veel meer bij betrokken.
Ik ben een gevoelsmens. Zodra ik ergens binnenloop voel ik meteen hoe de sfeer is. In alle eerlijkheid en met respect voor de vorige inrichting, maar ik wil ergens binnenkomen waar iemand van zijn huis een thuis heeft gemaakt en niet een aangeklede loods. Nu is het echt 100% thuiskomen. Kijk je naar de dinnershow, dan zijn we geen vreetschuur, maar een echte zaak geworden. Hetzelfde geldt voor de zakelijke events; we zijn echt een klasse eventlocatie met alle faciliteiten in huis.”

feest - confetti -studio 21

Hoe ervaar ik dat als ik bij jullie ben?

“Iedereen moet zich welkom voelen, ook leveranciers. Ben je bij Studio 21, dan ben je onze gast. Want voel je je welkom, dan loop je meer op je gemak rond en heb je veel meer zin om te werken of van het event te genieten. Ik maak mij er hard voor dat iedere medewerker binnen Studio 21 die gastvrijheid uitstraalt. Het liefst zou ik ieder eventbureau en elke eventmanager uitnodigen om eens langs te komen. Zelfs als je met de werkverlichting in een lege zaal staat, voel je meteen de mogelijkheden van de locatie. Dat is echt zo. Ben welkom, de koffie staat klaar.”

Beeld: Rogier Bos en Nathan Reinds