Venues

Bij Blue Rhapsody geen ruimte voor middelmaat. Proef de passie!

Gezamenlijk werken aan de liefde voor live bijeenkomsten

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Event Inspiration - Chefs Table On Board crew chefkoks in het water voor het schip de Blue Raphsody

Ken je die momenten dat je na een afspraak in de auto zit en van puur genot nog steeds de twinkeling in je ogen hebt? Ik wel; namelijk enkele dagen geleden toen ik aan den lijve mocht ondervinden wat live met je kan doen! Het was de persbijeenkomst voor Chefs Table on Board, een nieuw concept aan boord van de Blue Rhapsody. Acht gangen en enkele inspirerende interviews later kan ik vol overtuiging zeggen; ze snappen het perfect bij Constant in Beweging!

De bevlogenheid waarmee aan het concept is gewerkt, blijkt centraal te staan voor de manier waarop de crew van Constant in Beweging hun schepen voor de zakelijke markt inzetten. Daar pluk jij als opdrachtgever absoluut de vruchten van.

Coronaproof events vol beleving

De eventbranche zit op slot. De coronacrisis heeft het vertrouwen in events naar een dieptepunt doen dalen. Onnodig, want als er één branche in slaagt om op een veilige manier beleving te kunnen garanderen, dan zijn wij dat wel. “Live bestaat nog en op een goed niveau,” zo garandeert Constant Geerling, mede eigenaar van Constant in Beweging.

Zijn hele leven leeft hij al voor het kippenvelmoment. Dat moment dat je je partner of collega aanstoot en ziet dat je samen iets unieks hebt beleefd. Na maanden zonder prikkels, is het tijd om het vertrouwen van opdrachtgevers terug te winnen. Dat doet hij, samen met zijn team op indrukwekkende wijze. “Wij gaan nooit voor de middelmaat. Onze schepen, concepten en service zijn van hoog niveau. Zo ook de mensen met wie we samenwerken.”

Gerechten tijdens Chefs table on board diner met 6 Michelinsterren bij Blue Raphsody

Zes Michelinsterren op een sterwaardig schip

Dat blijkt absoluut uit het nieuwste concept ‘Chefs Table on Board’; een voor particulieren opgezette avond waarin men geniet van een onevenaarbaar diner aan boord van Blue Rhapsody. Niet één, maar in totaal vier sterrenchefs (Fred Mustert, Erik van Loo, Jos Grootscholten en Mario Ridder, samen goed voor zes Michelinsterren) verzorgen een acht-gangen diner met zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Het ontvangst met champagne en amuses door de chef is op het Topdek van Blue Rhapsody. Wanneer wordt verplaatst naar het Panoramadek voor het diner, vaart het schip langs de adembenemende skyline van Rotterdam. Dit is een gastronomische beleving, waarin je in elk gerecht de bezieling van de chefs proeft. Niet voor niets dat ze na het opdienen met trots aan de gasten vertellen hoe het gerecht is bereid. Het is dat zichtbaar genieten van hospitality en beleving wat je niet alleen bij de chefs, maar ook bij de crew van Blue Rhapsody ervaart.

Blue Rhapsody - varende event locatie
Blue Rhapsody - varende event locatie
Constant in Beweging - Blue Raphsody - boot - zonsondergang
Blue Rhapsody - varende event locatie

Blue Rhapsody gaat overtuigend competitie aan met vaste locaties

“De ervaring leert dat veel opdrachtgevers denken dat de opstartkosten voor een eventschip hoog zijn. Onterecht, in ieder geval bij Blue Rhapsody,” zo vertelt Eric van der Zwaluw, Managing Director van Constant in Beweging. “We zijn juist erg scherp geprijsd, wetende dat we voor één en dezelfde prijs overal in Nederland voor je aanmeren en naast de huur voor dit state of the art schip ook al het meubilair en de volledige techniek inbegrepen is.

Afgelopen jaar hebben we beurzen, congressen, feesten, productlanceringen en meer georganiseerd. Op unieke plekken in Nederland, want stilliggend of varend; we komen op de mooiste plekken. Nu dus ook met dit unieke chefs-concept om de branche en opdrachtgevers te laten zien dat beleving ook in de 1,5-meter samenleving perfect is te realiseren. In de basis gericht op consumenten, maar uiteraard ook beschikbaar voor relaties. Per tafel of op uitkoop. Perfect om collega’s te bedanken voor heftige tijden of weer in contact te komen met relaties. Mocht het budgettair buiten de range liggen, dan bieden we met Distance Dinner Cruise een waardig alternatief, gegarandeerd.”

Eric en Constant, ik ben overtuigd! Van het concept, van Blue Rhapsody, maar vooral van jullie vertrouwen in mooie events in het ‘nieuwe normaal’. Wat fijn dat jullie met het team zorgen voor beweging in de branche!

Neem contact op met Constant in Beweging en kijk of jij na een gesprek dezelfde twinkeling in de ogen krijgt. Ik hoop het, want live is prachtig, zeker op Blue Rhapsody.

Beeld: Blue Rhapsody / LVF Food