Blue Rhapsody | ligplaats Rotterdam

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Blue Rhapsody: het ultieme decor voor jouw event 

Maar liefst 85 meter lang, 11.45 meter breed en één en al luxe en allure: Blue Rhapsody is een prachtig schip dat speciaal gebouwd is voor evenementen. Hier wil je een keer (of één twee drie) aan boord zijn geweest.

Een inspirerend congres, exclusieve productlancering of onvergetelijk bedrijfsfeest, met een kleiner gezelschap of juist met een groter gezelschap coronaproof samenkomen? Blue Rhapsody is your man.

blue rhapsody - interieuw - varende event locatie - 4

Een schip met 30 jaar know-how

We zeggen het niet snel, maar Blue Rhapsody is one-of-a-kind. Dit nieuwste en meest toonaangevende schip in de branche biedt genoeg plek voor jouw event. In plaats van een omgebouwd schip, is Blue Rhapsody speciaal ontworpen en gebouwd als evenementenschip. Er zit maar liefst 30 jaar know-how in van varende evenementen.

En er is volop geluisterd naar wat opdrachtgevers aan boord van een schip willen. Waar veel schepen laag zijn, smalle trapjes en een onhandige logistiek of keukenrouting hebben, zie je op de Blue Rhapsody het tegenovergestelde. Hoge plafonds, slimme trapopgangen en ruimte. Je hebt bijna het idee dat je op een landlocatie zit, maar dan met de vrijheid van varen!

Op ontdekkingstocht

“We willen onze gasten het gevoel geven dat ze op 1 event zijn,” vertelt Eric van der Zwaluw, managing director van Constant in Beweging. “Als je met veel mensen op een ander schip bent betekent dat vaak dat je op 3 decks 3 verschillende feestjes aan het vieren bent. Dat willen wij niet.

We hebben het schip zo gebouwd dat er altijd verbinding is. Dat zit ‘m bijvoorbeeld in de vide en de zwevende decks voorin het schip. En door in iedere ruimte een andere sfeer te creëren, prikkelen we onze gasten om op ontdekkingstocht te gaan.

Blue Rhapsody is zo gebouwd dat je je er met een kleiner gezelschap ook thuisvoelt. Van state-of-the-art geluid en verlichting tot de garderobes: alles is aan boord aanwezig om van ieder evenement een succes te maken.”

Onontgonnen eventlocaties

Een aperitief op het topdeck bij lekker weer, daarna uitgebreid dineren op het panoramadeck en op het theaterdeck de sterren van de hemel dansen tot je niet meer kunt. Wij zien het al helemaal voor ons… En dat terwijl je vaart door een steeds veranderend decor. “Dankzij spudpalen kunnen we op locaties liggen waar je met een eventschip tot nu toe niet kon komen. We zijn laatst bijvoorbeeld vanaf het Biesbosch museum met fluisterbootjes naar het schip gevaren. Midden in de natuur. Dan ben je er echt helemaal uit”.

BlueRhapsody_01-blue rhapsody - interieuw - varende event locatie

Blown away

Blue Rhapsody is ontworpen om gasten een wow-gevoel te laten ervaren. Zowel als je buiten naar het schip kijkt, als wanneer je binnen bent. “We willen niets liever dan mensen van hun stoel blazen. Dat ze een enorm gevoel van luxe ervaren, maar ook gastvrijheid. De eerste reacties zijn veelbelovend.”

Safe meetings

Constant in Beweging doet er alles aan om te voldoen aan de wettelijke voorschriften rondom corona. Ze hebben op elk schip een Dekra gecertificeerde hygiënemanager in het team die naast het opstellen van het protocol ook zorgt voor de handhaving tijdens het event. Safety first!

Neem ook eens een kijkje op de site van het andere schip van Constant in Beweging, de Grace Kelly, met een ligplaats in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

ZALEN (3)
Theater Deck
250
600
440
Panorama Deck
250
600
440
Topdeck
600
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Locaties die tot nu toe onbereikbaar waren
 • State-of-the-art
 • Next level
 • Multifunctioneel

Eigenschappen

 • Ligging
  Landelijk Aan het water In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Nabij treinstation Nabij luchthaven Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer Eigen aanlegsteiger
 • Faciliteiten
  Catering Buitenruimte (Dak)Terras Geluidsinstallatie Gratis Parkeren Invalidentoegankelijk Audio visuele middelen Exclusiviteit mogelijk Binnenruimte Plug & Play Airconditioning Tuin
 • Geschikt voor
  Bedrijfsfeest Beurs & Expositie Congres Kick-off Productpresentatie Relatie Evenement

Locatie Blue Rhapsody | ligplaats Rotterdam

Artikelen over Blue Rhapsody | ligplaats Rotterdam