Interactieve installaties met aardappels en slingers voor groot en klein

Superhallo, superleuk!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Super hallo - aardappels

Voor de doorsnee consument en eventbezoeker zijn de zomermaanden nog lichtjaren ver weg. Voor de doorgewinterde eventmanager zijn de voorbereidingen van feestelijke festivals en outdoor evenementen echter alweer in volle gang. Hoe meer wensen, hoe minder tijd, zo lijkt het vaak. Geen zorgen; wij helpen je een handje. Ben je bezig met een evenement waar ook de jongste telg van het gezin het naar zijn zin moet hebben, dan is Superhallo the one to watch.

Superhallo maakt zintuiglijke installaties en mini-voorstellingen die bezoekers uitnodigen voor een persoonlijk avontuur.

Kleurrijk, creatief en klein-kunstzinnig!

Met drie opvallend vrolijke installaties creëert Superhallo een klein wonderland op jouw event. Hier stap je in een zonnige wereld waar alledaagse rituelen veranderen in wonderbaarlijke gebeurtenissen, die het alledaagse omtoveren in momenten en beelden die je niet snel vergeet! De drie installaties dragen namen die al net zo vrolijk en opvallend zijn, als de activiteit zelf: DJ Frietmachine, De Remix Hoera en Knol D’amour.

DJ Frietmachine, komt dat zien!

Een machine die jouw aardappel laat dansen? Hier kan het echt. DJ Frietmachine is de meest swingende aardappel-installatie die er bestaat. Hij meet, weegt en bekijkt of jij geaard bent. Is dat het geval dan draait hij een vette plaat voor jou en jouw aardappel! Bewonder en beweeg en geniet na afloop van een frietje. Van de dansvloer naar de patatboer; lekker!

De Remix, hiep hiep hoera!

Maak de volgende zin af: Het leven is een feestje, je moet alleen… Juistem! Zelf de slingers ophangen. Een prachtige credo dat maar beter met de paplepel ingegoten kan worden, en dus ontdek je in dit kleurrijke, zinnenprikkelende bouwwerk zelf hoe je het feestje kan bouwen. Door het bedienen van de installatie ontstaat een uniek visueel samenspel met een spectaculaire, feestelijke ontknoping. Waar is het feestje? …

Kijken naar de Knol D’amour

Je kunt nooit genoeg hebben van aardappels. En dus brengt (ook) deze installatie een ode aan de knollige, kneuterige en kruimelige vriend. De Knol leeft van aardappels en wil die liefde graag delen met de bezoeker. Schil en schenk een aardappel en laat het avontuur beginnen! Fantasierijk in beeld, geluid, geur en smaak, waar de kleintjes hun pieper volgen langs kijkdozen, door ingenieuze machines en in een laboratorium. Het weerzien maakt dat ze nooit meer hetzelfde naar een aardappel kijken. De doorlopende voorstelling is een graag geziene gast op pleinen, evenementen en festivals.