AIR8 van Intersettle zorgt voor veilige lucht in elke locatie

Plug & Play systeem geeft vertrouwen aan bezoekers terug

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Nu de lockdown met drie weken is verlengd en het testevenement van Fieldlab is uitgesteld, lijkt een veilig weerzien van familie, vrienden, zakelijke relaties en collega’s verder weg dan ooit. Aangezien de anderhalve meter maatregel niet overal gewaarborgd kan worden, staat het aanpakken van de luchtkwaliteit hoog op de agenda. Om die te verbeteren, introduceert Intersettle vandaag luchtdesinfectie-systeem AIR8. Directeur Wouter Zick: “We geven de mensen het vertrouwen in de ontmoeting terug.”

Schone en veilige binnenruimtes is zeker niet iets om luchtig over te doen, besefte Wouter zich afgelopen jaar. Intersettle, dochteronderneming van het dertigjarige Intertent, verzorgde vanwege corona een groeiend aantal tijdelijke locaties en leerde al in een vroeg stadium de wensen van locatie-eigenaren en -beheerders kennen.

“Mensen zijn zich bewuster dan ooit van de lucht die ze inademen,” licht hij toe. “Die lucht was altijd al gevuld met zwevende microdeeltjes, de zogenaamde aerosolen, maar nu daar het virus aan toegevoegd is dat COVID-19 veroorzaakt, houden veel bezoekers letterlijk en figuurlijk hun adem in.” Dat moet anders, vond Wouter. Toen het Spaanse AIR8 hem benaderde om de officiële distributeur voor Nederland en Duitsland te worden, hoefde hij daar geen seconde over na te denken. “Dit is precies waar iedere locatie behoefte aan heeft.”

Intersettle AIR8 luchtzuiveringssysteem Intertent (5)
Intersettle AIR8 luchtzuiveringssysteem Intertent (4)

Versneld veilig ontmoeten

De krachtige TÜV-gecertificeerde luchtdesinfectie-systemen van AIR8 combineren de meest geavanceerde technologieën die momenteel beschikbaar zijn. “De medische kwaliteit HEPA NANO-filters verwijderen 99,97% van alle schadelijke stoffen zoals virusdeeltjes, pollen, bacteriën en fijnstof,” somt Wouter op.

Hij is ervan overtuigd dat verbeterde luchtkwaliteit – en vooral de communicatie daarover – mensen weer het vertrouwen geeft om bij elkaar te komen. “We hopen dat onze systemen bijdragen aan een versnelde terugkeer naar school, kantoortuinen, sportscholen, evenementenlocaties, horecagelegenheden, culturele instanties en winkels,” zegt hij gemeend.

Intersettle AIR8 luchtzuiveringssysteem Intertent (2)
Intersettle AIR8 luchtzuiveringssysteem Intertent (1)

Gedesinfecteerde binnenruimtes

Wie denkt dat dit gepaard gaat met een hoop werk en complexe installaties, heeft het mis. Intersettle biedt een alles-in-één-service met oplossingen op maat die precies aansluiten bij jouw behoeftes. “We komen langs voor een luchtmeting, analyseren de situatie en eventueel aanwezige systemen en geven advies. Of je nu een AIR8 luchtzuiveringssysteem huurt of koopt, installatie én onderhoud zijn altijd inbegrepen, evenals uitgebreide instructie aan de gebruikers. We ontzorgen je van begin tot eind, net zoals we dat met onze tijdelijke huisvesting doen.”

Ook wanneer COVID-19 in de toekomst geen bedreiging meer vormt, behoudt de AIR8 zijn waardevolle functie. “Een schonere luchtbeleving door de filtratie van vervelende allergenen, geurstoffen en rook is een pre voor elke locatie,” meent de tijdelijke huisvester. “Deze systemen zijn de toekomst.”

Beeld: Intersettle