Vision Wings van Intertent geeft je event vleugels!

De innovatie in ‘tentenland’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Is het een paviljoen? Is het een tent? Is het een mobiel gebouw? Hoe je het ook noemt, één ding is zeker: De Vision Wings van Intertent is de nieuwste sensatie in tijdelijke accommodaties. Terecht, want zowel in uitstraling als gebruiksgemak spreekt dit paviljoen voor zich!

Vision Wings is ontwikkeld om zijn primeur te beleven tijdens de Formule1 in Zandvoort, om daarna een rondgang te doen langs andere grote evenementen zoals SAIL Amsterdam en Parookaville in Duitsland. Door alle gedwongen annuleringen staat hij nu opgesteld op het terrein van Intertent, zodat opdrachtgevers een indruk krijgen van de vele voordelen, waaronder de innovatieve terrasoverkapping: de Wing.

AluVisionWings tent perfect als tijdelijke accommodatie op events

Van aluhal naar Vision Wings

Iedereen kent de typische aluhal; de tent met witte panelen die op veel evenementen en festivals dienst doet als feestruimte, subzaal of crew-area. Ooit geplaatst in het luxe segment, is het inmiddels een commodity geworden, omdat er steeds meer vraag kwam naar meer belevingsvolle tijdelijke accommodaties. Intertent was daarin voorloper toen ze zeven jaar geleden de Vision ontwikkelde. Het piekerige zadeldak van de aluhal werd vervangen door een elegante ronde nok en de verticale kunststof panelen werden vervangen door een horizontale glazen variant, zodat een panoramisch uitzicht op de omgeving ontstond. Daarop volgende de ontwikkeling van de verhoogde zijwanden van gemiddeld 3,0 meter naar 4,2 meter. Resultaat: veel meer mogelijkheden voor techniek en inrichting én een nog mooier uitzicht! Nu is er de Vision Wings; een Vision met terras en unieke overkapping. Uniek? Ja, echt!

AluVisionWings tent perfect als tijdelijke accommodatie op events

150 meter luifel zonder ondersteuning

Een terras naast een tent is niet nieuw. Plaats wat vloerplaten en wat meubilair en je bent klaar. Wil je datzelfde terras overkapt hebben, dan wordt het een ander verhaal. Althans, als je niet wilt dat een extra aluhal dienst doet als overkapping én je ook geen massieve luifel met lelijke spanten wilt die het zicht om de paar meter belemmeren.

Welkom Vision Wings! Deze zelfdragende luifel is 3,5 meter diep en in segmenten van 5 meter tot maximaal 150 meter te bouwen. In het ontwerp is door de welving in de luifel de elegantie van de Vision doorgevoerd. Met als bijkomend voordeel dat in deze buiging ook een waterkering aanwezig is, zodat het water netjes langs de zijkanten weggeleid wordt. Inderdaad, in alles is gedacht aan de premium beleving!

tent perfect als tijdelijke accommodatie op events

De eerste geïnteresseerden hebben de Vision Wings inmiddels bekeken en zijn unaniem onder de indruk van de exclusieve uitstraling en de vele mogelijkheden voor zowel zakelijke bijeenkomsten als publieksevenementen. Zeker in deze tijd waar frisse lucht als pre wordt ervaren, combineert dit paviljoen (of toch tent?) de luxe van ‘binnen’ met de veilige omgeving van ‘buiten’!

Geeft Vision Wings jouw volgende event binnenkort ook vleugels?

tent perfect als tijdelijke accommodatie op events
AluVisionWings tent perfect als tijdelijke accommodatie op events

Beeld: Intertent