Communication

aanmelder.nl tilt met deze twee producten online events naar hoger niveau

Op deze manier digitaal willen we allemaal

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Als we één ding de afgelopen jaren (noodgedwongen) geleerd hebben, is het wel dat online en hybride events ‘here to stay’ zijn. Terecht, want vanuit time management, duurzaamheid én bereik komen dit type bijeenkomsten perfect tot zijn recht.

Als je het goed doet althans… Laat aanmelder.nl nou twee interessante producten hebben die de organisatie van jouw volgende online (of hybride) event een stuk eenvoudiger maken. Je kunt namelijk wel gaan Googelen en een willekeurige aanbieder aanklikken of je kijkt wat aanmelder.nl te bieden heeft. Deze organisatie is niet voor niets al veertien jaar verantwoordelijk voor online event software!

Online Event Platform

Wil je een professioneel online event organiseren, dan kan je er donder op zeggen dat je een digitaal eventplatform nodig hebt. Het Online Event Platform van aanmelder.nl biedt veel voordelen. Zo is het responsive (dus beschikbaar voor mobiel en desktop), ben je door het ISO 27001 certificaat verzekerd dat alle gegevens van jou en deelnemers veilig zijn en kan je het platform volledig personaliseren, zodat het naadloos aansluit op de branding van jouw organisatie. Nice!

*Start Tellsell voice-over* “Maar wacht, er is meer…” Er is een persoonlijke check in en ontvangst in de virtuele lobby, deelnemers kunnen een eigen profiel creëren om te netwerken met anderen en er zijn veel mogelijkheden tot interactie via live chats, live video en live polling. Ook voor jou als organisator biedt het Online Event Platform veel voordelen. Je kunt heel gemakkelijk streaming integreren vanuit verschillende platformen, je kunt last minute wijzigingen in het programma aanbrengen en je ontvangt na afloop een (kwantitatieve) data-rapportage. “Maar wacht, er is nog meer…” Heel eerlijk, het is teveel om op te noemen, dus check het vooral zelf!

Online Event Platform van aanmelder.nl
Online Event Platform van aanmelder.nl
Online Event Platform van aanmelder.nl
Online Event Platform van aanmelder.nl
Online Event Platform van aanmelder.nl
Online Event Platform van aanmelder.nl
Online Event Platform van aanmelder.nl

Event Streaming

Het Event Streaming product maakt het mogelijk om – op een hele laagdrempelige wijze – een professionele stream op te zetten met twee camerastandpunten. Zonder AV-partij! Je hebt alleen een stopcontact nodig. Een engineer van aanmelder.nl brengt alle apparatuur die nodig is naar je toe en zet alles binnen twee uur op. De live stream is daarna direct beschikbaar.

De camera’s volgen de spreker op het podium en de slimme software monteert deze twee beelden automatisch door elkaar en voegt presentatie-slides toe waar nodig. Na afloop kunnen gasten de beelden meteen downloaden en ontvang jij de opnames van beide camera’s zodat je die kunt hergebruiken voor promotiedoeleinden. Dat is nog eens doodeenvoudig de aandacht van de kijker pakken.

Ben je net zo enthousiast als René van Meurs (we love that guy!) over aanmelder.nl dan zit er maar één ding op; meld je aan voor een afspraak, zodat jij binnenkort steaming en streaming gaat op jouw volgende online (of hybride) event!

Online Event Platform van aanmelder.nl
Online Event Platform van aanmelder.nl

Beeld: aanmelder.nl