Venues

Village Retreat is dé incentive-bestemming waar je een volledig dorp afhuurt!

Jouw eigen dorp op drie uur reizen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

“In 2003 kocht ik mijn eerste huis in Bedepuszta, een klein dorp op een uurtje rijden van Boedapest in Hongarije. Inmiddels heb ik het hele dorp gekocht en kan je hier terecht voor inspiratie sessies, rustgevende retraites en laid back festivals,” zo begint Elroy Thummler zijn antwoord op de vraag hoe hij het voor elkaar krijgt om een compleet dorp aan te bieden voor onvergetelijke evenementen.

Het is het begin van een jongensboek waar jij de volgende bladzijdes van kunt schrijven, want na vele jaren hard werken is het nu eindelijk tijd om de deuren van het dorp, en de agenda, open te gooien voor onder andere incentives. En geloof ons; hier wil je heen!

Authentiek dorp met moderne faciliteiten

Village Retreat bestaat uit zo’n twintig woningen, aangevuld met een mini-glamping en vele hectaren groene omgeving. Het ruigere karakter van de natuur, inclusief fraaie waterputten, oude bomen die over kreekjes buigen en wilde planten en bloemen in de bermen geven het dorp een heerlijke sfeer. Combineer dat met het comfort en de kwaliteit die we in het Westen gewend zijn, waaronder goed sanitair, snel internet, mooie wijnen, lekkere muziek en fijn gezelschap. Ook een zwembad, hot tubs, sauna, bar, beachvolleyveld, pingpongtafels, en onwijs veel hangmatten en zitzakken ontbreken niet.

“Het was vele jaren hard werken, maar beetje bij beetje heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken; een plek om een circulaire wereld te creëren met een minimale footprint.”

Van rust tot rave

Elroy is geen onbekende in de festivalscene. Jaren terug zorgde hij ervoor dat Sziget, het meest bekende festival in Hongarije, op het vizier kwam van Nederlandse festivalgangers. Sterker nog; op het hoogtepunt waren er dankzij hem meer Nederlanders dan Hongaren aanwezig, waardoor Elroy een eigen stage mocht inrichten op het festival. Later organiseerde hij Sziget Detox-evenementen in zijn (toen nog) basisversie van Village Retreat. Een plek waar bezoekers én artiesten in alle rust kwamen nagenieten. Hoe gaaf?!

Village retreat - accomedatie

Het netwerk dat Elroy in al die jaren heeft ingezet, benut hij nu om tailor made programma’s’ te ontwikkelen voor groepen. Of je nu voor een echte retreat komt (er wonen twee yoga-leraressen in het dorp), wilt feesten (van Balkanband tot Nederlandse DJ), van de omgeving wilt genieten (inclusief droppings, stokerij-bezoeken en jeep-tochten) of wilt vergaderen (in het Paviljoen, buitentent of één van de andere locaties inclusief alle benodigde facilitaire voorzieningen)… het kan hier allemaal. Oja, de catering wordt verzorgd door een bedrijf dat ook de A-sterren catert tijdens de vele opnames van Hollywoodfilms in Boedapest. Inderdaad, kwaliteit gegarandeerd!

Village retreat - bewegwijzering
Village retreat - jacuzzi
Village retreat - twee vrouwen op een zitzak
Village Retreat - uitzicht over de bergen
Village retreat - stoel op veranda
Village retreat - jacuzzi-

Een plek waar je collega’s anders leert kennen

Onze eerste gedachte was om in het programma ook een bezoek aan Boedapest op te nemen, maar Elroy gaf treffend aan dat ‘eerdere groepen dit ook dachten, maar bij het betreden van het dorp meteen beseften dat ze dat juist niet moesten doen’. Reden? Village Retreat is zo’n karaktervolle plek; daar wil je volle bak van genieten. Hier leer je collega’s echt 100% kennen. De secretaresse die gitaar gaat spelen bij het kampvuur, De boekhouder die een vogelkenner blijkt te zijn of de salesmanager die een yogacursus geeft. Hier beleef je het en die binding wil je vasthouden!

We hebben zelf in het verleden tal van incentives georganiseerd. De één nog spectaculairder, extravaganter of actiever dan de ander. Maar heel eerlijk; als er toen een plek was op nog geen drie uur reizen waar je met 160 man een eigen dorp tot je beschikking hebt en waar je ook passieve (lees; relax) actieve en inhoudelijke programma’s kunt organiseren… dan wisten wij het wel! Village Retreat zou onze volgende bestemming zijn!

Het BNNVARA-programma ‘3 op Reis’ ging vorig jaar langs tijdens het door Elroy georganiseerde The Great Yonder-festival. Check hier de reportage.

Village retreat - hamburger
Village retreat - zitzakken bij zwembad

Beeld: Village Retreat