FLASHBACK FRIDAY: In de afgelopen jaren hebben we zoveel toffe inspiratie gedeeld. Dat verdient het gewoon om opnieuw in de spotlights te staan. Let’s go (flash)back to: CuliAir
Voor een uitgebreid diner mag je ons altijd wakker maken. Maar het kan natuurlijk origineler. Wat dacht je van een diner waar niet alleen de chef, maar ook jij en je gezelschap tot grote hoogte stijgen? Superleuk als mini-incentive voor je relaties of medewerkers, bijvoorbeeld als beloning wanneer de omzet skyhigh was. De heteluchtballonnen van CuliAir laten iedereen in de wolken achter. Figuurlijk dan, hè!
Het mooie Nederlandse landschap onder je, wolkenluchten boven je en de meest lekkere gerechten op je bord voor je… Stap in het enige luchtballonrestaurant ter wereld.
Als een luchtballon een heteluchtoven wordt
Je moet er maar opkomen: je gerechten bereiden in de hete lucht van een ballonvaart. Toen chef Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland hier lucht van kreeg, was het idee van CuliAir geboren. Met zo’n 10.000 kubieke meter en 45 meter hoogte is dit een heteluchtoven waar die bij jou thuis een lachertje bij is. En door de temperatuur, die oploopt tot zo’n 100 graden, is dit een ideale manier om gerechten als zeebaars en landhoen langzaam te laten garen. Superslim, superlekker.
Er hangt iets moois in de lucht…
En hé, het is jij in je luchtballon! Maar eerst nog even nippen van een aperitief op vaste grond, terwijl de mand van de luchtballon wordt ingericht als keuken en restaurant. Daarna is het time to go: de hoogte in! Reken op een fantastisch uitzicht en dito diner. Je bent zo’n anderhalf uur in de lucht, zodat er tijd genoeg is om jouw à la minute hemelse gerechten te presenteren.Topwijnen zijn part of the deal, net als champagne en een feestelijk toetje als jullie weer voet aan land zetten.
Geen wolkje aan de lucht
Niets om luchtig over te doen, want dit is een ballonvaart die je niet snel vergeet. Dat kan niet anders dan een hoogtepunt van het jaar worden!
Beeld: CuliAir.nl