De Nieuwe Regentes: vergaderen op de bodem van een zwembad

Als een historisch zwembad een eventlocatie wordt

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Decennialang was dit de plek waar Hagenaars hun baantjes trokken. Lange tijd was het zelfs de grootste overdekte zwem- en badinrichting van heel Europa. Tegenwoordig is De Nieuwe Regentes een theater én locatie die je kunt afhuren voor jouw (zakelijke) event. 

Duik met ons mee het diepe in en ontdek hoe jij en je gezelschap zich hier als een vis in het water zullen voelen.

LEES OOK: Vergaderen in historische koelkamers

Pool eh personeelsparty

Vergeet pluche en tapijt, denk rauw en monumentaal. Deze locatie, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, verrast! De vijf verschillende ruimtes, twee foyers en een lunchroom lenen zich goed voor een inspirerende workshop of bijzonder (bedrijfs)event. Afzonderlijk af te huren of als geheel. Wat dacht je van een diner aan lange tafels in de voormalige zwembadhal? Of dansen met je collega’s tijdens het jaarlijkse bedrijfsfeest te midden van de originele kleedhokjes, karakteristieke tegels en balustrades? Zonder badmeesters en chloorlucht, maar mét bubbels en friet na afloop. En niet te vergeten een geweldige akoestiek!

event inspiration - gespot - de nieuwe regentes - grote zaal

Het diepe in tijdens je vergadering

Pronkstuk van De Nieuwe Regentes is toch wel het Diepe. Hier brainstorm of vergader je, met een max. van 100 stoelen, op de bodem van het bad. De originele zwembadvloer herken je meteen: de karakteristieke zwembadtegels glimmen je tegemoet. De ruimte heeft een te gekke en unieke uitstraling die een hele nieuwe dimensie aan je (corporate) meeting geeft. Want reken maar dat je hier niet alleen letterlijk de diepte in gaat! 

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw event? Je checkt het hier tot op de (zwembad)bodem uit.