Venues

Postillion enige keten met one-stop-shopping voor grote evenementen in alle vier de grote steden

Conferenties, break-outs én overnachtingen onder één dak

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Postillion Hotels is een organisatie die bij velen bekend is vanwege de energieke Algemeen Directeur, Erik-Jan Ginjaar, die vooral tijdens de coronaperiode zijn hart liet spreken richting onze branche en altijd ruimte voor events probeerde te bieden binnen zijn vestigingen. Maar wat waarschijnlijk niet iedereen beseft is dat Postillion is uitgegroeid tot een keten waarin meetings en overnachtingen perfect samengaan.

Zeker met de nieuwste trots, Postillion Hotel & Convention Den Haag, waarmee het bedrijf nu naast diverse andere vestigingen, ook in alle vier de grote steden in de Randstad vertegenwoordigt is met een locatie voor events en overnachtingen tot 1.000 gasten (of zelfs meer!).

Bijzondere faciliteiten, unieke sfeer

We komen met Event Inspiration op veel plekken en ontmoeten veel organisaties. Altijd ervaar je wel iets wat de ontmoeting memorabel maakt. Maar waar het vaak in een gimmick of in één specifieke eigenschap zit, zit het bij Postillion door de hele organisatie verweven. Namelijk de uniek aanpak waarmee het bedrijf met veel focus en gevoel voor hospitality haar diensten uitbreidt wat door alle lagen van het personeel te ervaren is.

Of het nou de strategische scherpte is waarmee de expansiedrift tot onder andere de vier grote steden heeft geleid, het lef waarmee initiatieven als NXTMICE worden ontwikkeld of de onderscheidende features zoals de ‘15 Minutes Fix’ (binnen 900 seconden een oplossing voor spontane problemen) en Brainfood (gezonde hapjes vol langzame suikers). Je voelt dat Postillion een unieke plek inneemt in het eventlocatie-landschap. Met verve, getuige de laatste aanwinst!

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Proefkamer Postillion Den Haag
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag

1.400 personen plenair, 30 breakout zalen en 1 klimmuur

Als we Mark Jansma (General Manager) en Michel Korbaa (Operational Manager) moeten geloven, is het unieke van Postillion Hotel & Convention Den Haag het beste in cijfers uit te drukken.

  • 4.000 m2 aan conferentie en exhibitie ruimte
  • Plenaire zaal voor 1.400 personen
  • 30 breakout zalen
  • 190 hotelkamers (vanaf Q1 2024)
  • 1  Europese primeur met Event Design Lab
  • 1 minuut lopen tot station Den Haag Holland Spoor
  • 1 minuut lopen tot 1.500 parkeerplaatsen
  • 1 inpandige 20 meter hoge klimmuur

Waar gestrooid wordt met nummers, hoef je vooral niet bang te zijn zelf als een nummertje te worden behandeld. Laat dat maar aan deze Haagse heren over. “Snoeiharde werkers die er alles aan doen om je volledig te ontzorgen tijdens jouw bijeenkomst,” aldus hun collega’s. Het bewijs wordt geleverd als blijkt dat de bouwvakkers maandag de locatie verlieten en een dag later het eerste congres (voor 1.000 gasten!) met succes plaatsvond. Lekker mannen, goed bezig!

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag
Postillion Amsterdam hotelkamer

Event Design Lab

Events zijn een belangrijk component voor het creëren van verbinding, netwerkmomenten of informatieoverdracht. Maar hoe organiseer je voor jouw stakeholders nou een geslaagde bijeenkomst? In Europa’s eerste in-house Event Design Lab wordt aan organisatoren aangeboden om onder begeleiding van Event Design Collective middels de Event Canvas-methodiek het ideale event voor jouw doelgroep te ontwerpen. Natuurlijk niet in een saaie vergaderruimte, maar in een coole brainstormruimte waar alles verplaatsbaar is en je uitkijkt over de venue, zodat je meteen kunt bedenken hoe de ruimte ingevuld kan worden.

Wat te gek om deze nieuwe eventlocatie in onze evenementenbranche te mogen verwelkomen! Om het ‘op zijn internationaals’ te zeggen: Hotel & Convention Centre The Hague is ‘the sh*t’!

Beeld: Postillion Hotels