Amare verrast met beleving op verschillende niveaus

Bijna 24/7 reuring

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Sinds medio 2021 verrijkt Amare het landschap van de evenementenlocaties, maar door onverwachte omstandigheden (ahum, dan weet je waar we het over hebben), kan ze pas sinds een paar maanden echt in vol ornaat shinen. Geeft niet, want dat is alleen maar in jouw voordeel.

Zo heeft de locatie zichzelf lange tijd kunnen ontdekken en zijn alle kinderziektes eruit gehaald, terwijl het tegelijkertijd voor veel gasten nog een onbekende en daarmee zeer aantrekkelijke locatie is. Tel uit je winst!

Huis voor de stad

Amare is het super veelzijdige huis waar iedereen zich meteen thuis voelt. Dit nieuwe culturele knooppunt van de stad, waar Stichting Amare verantwoordelijk is voor het beheer en de programmering van Amare, huisvest namelijk het Koninklijk Conservatorium, Nederlands Dans Theater en Residentie Orkest. Daardoor is er altijd iets te beleven. Loop je richting de eventruimtes dan kan het zomaar zijn dat je een jazz ensemble ziet repeteren in de open ruimte, een trio muziek hoort maken bij de podiumtrap of enkele dansers hun routines ziet oefenen op de begane grond. Het leeft allemaal door elkaar en zorgt voor een enorme verrijking van jouw event!

Foto Carlijn Stortelder - dansgroep in ruimte bij Amare Beeld: Carlijn Stortelder
AMARE zakelijke verhuur presentatie in ruimte met glazen wanden - foto De Schaapjesfabriek Beeld: De Schaapjesfabriek
AMARE zakelijke verhuur hal met statafels -foto De Schaapjesfabriek Beeld: De Schaapjesfabriek
AMARE zakelijke verhuur hapjes op schalen - foto De Schaapjesfabriek Beeld: De Schaapjesfabriek
AMARE zakelijke verhuur hal - foto De Schaapjesfabriek Beeld: De Schaapjesfabriek

Een plek voor jezelf én voor anderen

Het mooie van Amare is namelijk dat de foyers en eventzalen exclusief voor jouw event zijn, maar dat de ontvangst in gemeenschappelijke ruimte plaatsvindt. Waarbij je uiteraard gewoon gebruik mag maken van alle singing- en narrowcasting-opties. Zo krijg je ‘the best of both worlds’!

Het wordt helemaal interessant als je gebruik maakt van de mogelijkheden die de huisvesting met zich meebrengt. Zo biedt het Koninklijk Conservatorium de mogelijkheid om via hun boekingsafdeling een muzikale student op jouw event te laten optreden. Van een pianist als achtergrondmuziek tot een jazzbandje tijdens de borrel; het kan allemaal. En het leuke is; je krijgt voor een mooie prijs (fair play, fair pay) geweldige muzikanten en mogelijk hebben jouw gasten als één van de eerste mogen genieten van wat over een paar jaar een grote artiest of de eerste solist binnen een groot orkest wordt. Daarnaast werkt een deel van de (buitenlandse) studenten ook in de bediening, waardoor gasten van internationale congressen in hun eigen taal kunnen worden aangesproken. Dat creëert meteen een andere sfeer.

AMARE dineropstelling_foto M.vdKraats - De Schaapjesfabriek
AMARE zakelijke verhuur vergaderzaal met camera - foto De Schaapjesfabriek

Voor ieder wat wils

Of je nou met 1.300 personen het hele gebouw in gebruik neemt of met een klein groepje bijeen komt in het vergadercentrum; Amare biedt altijd een thuis voor jou en de eventafdeling denkt zeer graag met je mee om een bijzondere herinnering te creëren.

Een diner op het podium van het Danstheater? Tuurlijk, dat kan! Een vergadering met daarna een borrel én een avondvoorstelling bezoeken van bijvoorbeeld Guido Weijers? Zeker doen! Volgens de principes van Brasserie Amare het cateringvoorstel volledig plant based houden. Ze juichen het toe! Tijdens jouw meerdaagse congres kunstenaars in de openbare ruimte bijzondere live exposities laten etaleren. Alleen maar tof! Het hele event duurzaam aanpakken? Amare is het eerste duurzame multiculturele podiumcomplex en zit ook nog eens op loopafstand van Den Haag Centraal Station!

Kortom? Voor welk niveau gasten je jouw event ook organiseert, op welke niveau je ook een zaal afhuurt en op welk niveau je hulp bij jouw event zoekt… Amare is er voor je.

AMARE zakelijke verhuur grote zaal Amare - foto De Schaapjesfabriek

Beeld: De Schaapjesfabriek en Carlijn Stortelder