Venues

TivoliVredenburg denkt buiten de lijntjes met Walk The Line

De diversiteit straalt af van de locatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Ook TivoliVredenburg heeft in coronatijd te maken gehad met een lockdown en andere beperkende maatregelen. Zonde, want deze locatie is als een stad in een stad. Een smeltkroes die bruist van de energie. Dat vonden ze zelf ook! Dus hebben ze naast enkele mooie streaming en hybride oplossingen, ook een tof concept bedacht om het leven van het gebouw te ervaren… en van de medewerkers: Walk The Line. Vrij toegankelijk voor consumenten, maar in aangepaste vorm ook zakelijk inzetbaar. Afgelopen weekend was ik erbij en ‘liep ik op wolken’.

Walk The Line neemt je mee op een unieke tour door TivoliVredenburg. Inclusief tussenstops in vier zalen waar je wordt verrast met verrassende optredens van muzikanten, dichters, bands en ensembles. Leuk? Zeker, maar het is meer dan wat je denkt!

De ‘lifeline’ van TivoliVredenburg

Dit is namelijk geen standaard tour waar een vaste gids met zijn vlaggetje de standaard architectonische hoogtepunten van het gebouw aanprijst en artiesten verveeld voor kleine groepjes mensen speelt. Verre van zelfs! Tijdens Walk The Line ervaar je de essentie van TivoliVredenburg; de pure passie voor ‘live’ straalt er zowel bij de medewerkers als bij de performers vanaf.

Dat valt meteen op door de gids die je rondleidt; dat zijn wisselende medewerkers van verschillende afdelingen die enigszins onervaren, maar vol bezieling vertellen over het pand, maar vooral de schoonheid van hun werk. Datzelfde doorleef je ook tijdens de optredens. Tijdens mijn tour ging dat van Bach-ensemble tot virtuoos jazz-trio en van een lezing over protestsongs inclusief spoken word optreden tot heerlijke poprock waar de uitgedeelde oordopjes geen overbodige luxe waren. De wens om op te treden spatte er bij iedereen van af! De drang naar live stroomt door de aderen van de artiesten en de medewerkers. En die ‘bloedlijnen’ lopen ook door het hele pand; Walk The Line.

Deze locatie staat klaar voor anderhalve meter events

TivoliVredenburg verdient het om zakelijke gasten te ontvangen. Dat menen we oprecht, want de locatie leent zich enorm goed voor congressen, seminars en zakelijke bijeenkomsten. De verschillende zalen zijn dusdanig met elkaar verbonden dat een goede eenrichtingsroute mogelijk is gedurende het hele event. Daarnaast zijn er veel ruimtes geschikt voor 50 tot 350 gasten met 1,5-meter afstand. In andere tijden is er natuurlijk plek tot 2.000 gasten plenair of 5.000 in festivalvorm. O ja, en in het hele pand is sprake van luchtverversing i.p.v. luchtbehandeling waardoor continu frisse buitenlucht naar binnen komt.

Dus maak van je congrestival een Walk The Line- event, waarin gasten van zaal naar zaal het programma beleven. Of gebruik de digitale mogelijkheden voor een volledig online of hybride event. Er zijn vaste studio’s beschikbaar, maar nog leuker is om zelf een plek ergens in het pand of één van de zalen te kiezen. Het kan allemaal!

Event Inspiration - Walk the Line event in TivoliVredenburg met bankjes coronaproof condert in blauwe zaal met discolicht (foto Ben Houdijk)
Studio in TivoliVredenburg inclusief schermen en camera
Event Inspiration - Tentoonstelling black lives matter in TivoliVredenburg - tentoonstelling (Foto Ben Houdijk)
Event Inspiration - Optreden tijdens Walk the Line in TivoliVredenburg (Foto Ben Houdijk)
Event Inspiration - Walk the Line event bij TivoliVredenburg met twee mensen op het podium (Foto Ben Houdijk)

Buiten de lijntjes kleuren

Daarnaast denkt TivoliVredenburg graag conceptmatig met je mee. Niet om ‘buiten de lijntjes te kleuren’, maar wel op een veilige en verantwoorde manier slim met de overheidsmaatregelen om te gaan. Dat bleek ook tijdens het pauze-moment van Walk The Line. Je kunt hier door de aanwezigheid van een bijzondere foto-expositie over de Black Life Matters-protesten lopend, op 1,5-meter afstand van elkaar, van je drankje genieten.

Dit mee- en omdenken is typerend voor TivoliVredenburg. Ze zijn pas gelukkig als jij tevreden bent. Dat zijn mooie praatjes, maar is echt zo. Dus walk the talk en ga bij ze langs om de gastvrijheid en vele mogelijkheden zelf te ervaren!

Beeld: TivoliVredenburg en Ben Houdijk