TivoliVredenburg

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

TivoliVredenburg: het indoor festivalgebouw midden in de Domstad

Full service locatie met verschillende moderne, karaktervolle zalen, check. Hoge expertise bij planning-, techniek- en cateringpersoneel, check. Super centraal gelegen in Nederland, check. Perfecte bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer, check. En vooral; een feest om mee samen te werken, check! TivoliVredenburg heeft alles in huis om jouw volgende event tot een succes te maken. Zien is geloven, geloof ons maar!

Unieke vibe op elke vierkante meter

TivoliVredenburg is als een stad in de stad. Een smeltkroes die bruist van de energie en de hele samenleving bedient, zonder daarbij (te) groots aan te voelen. De kracht zit – naast de persoonlijke aanpak – in de slimme architectuur van het pand. De locatie verbindt op ingenieuze wijze de acht verschillende zalen; allen ontworpen door een andere architect, aangevuld met de legendarische Grote Zaal die compleet gerenoveerd is en waar de rest van de locatie omheen is gebouwd.

Legendarisch omdat al ruim veertig jaar lang de grootste artiesten op het podium staan; van klassieke concerten tot The Rolling Stones en alles daartussenin. Ondanks de grote capaciteit voelt de locatie intiem en dat is precies wat TivoliVredenburg zo uniek maakt.

Het gebouw triggert om rond te lopen, op onderzoek uit te gaan. Roltrappen doorklieven de verdiepingen en verbinden de sfeervol ingerichte ontmoetingspleinen die aansluiten op de zalen. Het is een dynamische omgeving vol daglicht en doorsteekjes.

Pandorazaal TivoliVredenburg met bankjes op anderhalve meter afstand

Dag en nacht bedrijvigheid

TivoliVredenburg is een geoliede machine waar gepassioneerd personeel letterlijk 24/7 streeft naar 1.800 perfecte producties per jaar. Dansen, borrelen, eten, luisteren, meezingen en ‘corporate events’; het vloeit naadloos in elkaar over.

Dat inspireert, vooral opdrachtgevers voor wie de metaforen voor hun event (of boodschap) bij deze locatie voor het oprapen liggen. Muziek wordt gebruikt als metafoor voor maatschappelijke kwesties, de stadsfunctie van het pand wordt vertaald naar de rol die een organisatie in de samenleving heeft of de uit-agenda wordt erbij gepakt om de culturele positie van een organisatie te benadrukken.

Eindeloze mogelijkheden

Exemplarisch voor de onbegrensde mogelijkheden is het loading dock; het hart van de productie. Laden en lossen kan met verschillende vrachtwagens tegelijk en vierentwintig uur per dag. Als ware het New Yorkse metrostelsel, brengen de gekleurde pijlen op de vloer je via de twee enorme goederenliften meteen bij de juiste zaal. Heerlijk handig!

Ook fijn is dat TivoliVredenburg een one-stop-shop is; techniek en catering zijn aanwezig (maar niet verplicht). Wat wil je nog meer?

Dit muziekpodium wordt inmiddels door de hele wereld gevonden; om de unieke architectuur én om de potentie voor events. Een beursvloer met sfeervolle pleinen en volop daglicht, een congrestival met eindeloze programma-mogelijkheden, een feestavond waar je echt los kunt gaan, of toch liever een… nou ja, hier vind je jouw podium. You choose!

Zaal met anderhalve meter afstand inrichting bij TivoliVredenburg
Coronaproof zaal bij TivoliVredenburg

Hybride events

In de tijdelijke anderhalve meter samenleving zijn grote evenementen helaas even niet aan de orde, maar in TivoliVredenburg kun je terecht. Ze hebben ruimte voor allerlei evenementen met een beperkt aantal bezoekers op 1,5 meter afstand.

Daarnaast is het mogelijk een hybride evenement bij hen te organiseren, dat live gestreamd wordt naar een groot publiek. TivoliVredenburg kan de techniek voor livestreams en uitzendingen verzorgen. Ze helpen je graag met het organiseren van een evenement, congres, vergadering of ander soort (virtuele) bijeenkomst in coronatijd. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, maar mét het live gevoel dat we zo gemist hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de richtlijnen van het RIVM? Kijk op www.tivolivredenburgzakelijk.nl

Beeld: TivoliVredenburg

ZALEN (9)
Grote Zaal
330
265
Ronda
288
Pandora
56
Cloud Nine
48
Park 6
30
Hertz
202
Club Nine
12
Pandora Foyer
16
De Punt (gedeelte van Park 6)
9
toon alle zalen
verberg zalen

Kenmerken

 • Negen sfeervolle zalen onder één dak
 • 24/7 mogelijkheden voor events
 • Gepassioneerd personeel
 • Perfecte ligging & bereikbaarheid

Eigenschappen

 • Ligging
  In het stadscentrum
 • Bereikbaarheid
  Nabij treinstation Nabij snelweg Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Faciliteiten
  Invalidentoegankelijk Catering Eigen catering mogelijk Geluidsinstallatie Audio visuele middelen Exclusiviteit mogelijk WIFI Binnenruimte Plug & Play (Dak)Terras Airconditioning Restaurant In-/outdooractiviteiten
 • Geschikt voor
  Productpresentatie Bedrijfsfeest Congres Gala & Awardshow Kick-off Meerdaagse Bijeenkomst

Locatie TivoliVredenburg

Artikelen over TivoliVredenburg

Branchenieuws van TivoliVredenburg

 • NOLOC congres Ikigai - TivoliVredenburg -

  Zingeving in de praktijk bij TivoliVredenburg

  24 november 2021
 • Concert in TivoliVredenburg

  TivoliVredenburg organiseert open dag voor lichtechnici

  18 november 2021