Venues

The Hague Venues biedt een Den Haag waar wel naar je geluisterd wordt

Eén aanvraag, maximaal 13 locatie-offertes

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De Provinciale Verkiezingen lieten duidelijk merken dat er een kloof is tussen Den Haag en de rest van het land. Niet als het aan The Hague Venues ligt! Onder deze naam hebben dertien toonaangevende congreslocaties zich verenigd om het jou als opdrachtgever heel gemakkelijk te maken tijdens de organisatie van jouw volgende bijeenkomst of special event.

Want op één website staan al deze dertien plekken overzichtelijk op een rij en kan je met één druk op de knop bij jouw voorkeurslocaties een offerte aanvragen. Hoe fijn is dat?!

Waarom Den Haag als bestemming?

Den Haag is centraal gelegen in de randstad en is uitstekend bereikbaar.  De hofstad heeft een gezellig centrum en een strand van maar liefst 11 kilometer waar je na je evenement kunt relaxen of uit kunt waaien of zelfs een side-event kunt organiseren.

De stad beschikt over meer dan 5000 hotelkamers. Den Haag is de regeringsstad en is met het Vredespaleis als kloppend hart dé internationale stad van vrede en recht. Daarnaast heeft Den Haag een sterke positie op het gebied van de ict, cyber security en kenniseconomie.

Tram Remise Den Haag

Voor ieder wat wils

The Hague Venues is opgericht om iedere organisatie te kunnen helpen bij hun event-aanvraag in de Zuid-Hollandse hoofdstad. Inclusief kwaliteitscontrole, want enkel locaties die aan bepaalde eisen voldoen mogen zich toevoegen. Denk aan een plenaire ruimte voor minimaal 150 gasten, meerdere break-outzalen en een professionele eventafdeling. Mooi, dat zorgt ervoor dat jij verzekerd bent van topkwaliteit en goede hospitality als je jouw event bij één van hen onderbrengt!

Wie er allemaal bij The Hague Venues zijn aangesloten? Wat te denken van Amare, Beeld en Geluid Den Haag, Fokker Terminal, Grote Kerk, Kunstmuseum Den Haag, Louwman Museum, Madurodam, Mauritshuis, Museon | Omniversum, Postillion Convention Centre The Hague, The Hague Conference Centre New Babylon en World Forum The Hague. Inderdaad, dat zijn toplocaties!

Amare Den Haag
Beeld en Geluid Den Haag
Fokker Terminal Den Haag
Grote Kerk Den Haag
Gemeentemuseum Den Haag
Louwman Museum Den Haag
Madurodam Den Haag
Museon Omniversum Den Haag
Postillion Den Haag
The Hague Conference Centre buitenkant
World Forum The Hague buitenkant

Combineer locaties in het programma

De locaties zijn stuk voor stuk interessant om een event te organiseren. Maar heb je er al eens over nagedacht om jouw programma op meerdere locaties onder te brengen? Start je inhoudelijke bijeenkomst bijvoorbeeld in het Mauritshuis om in de middag in de Fokker Terminal of het World Forum een netwerkplein met alle belangrijke stakeholders te creëren.

Of wat te denken van een plenaire presentatie op het gigantische scherm van Museon-Omniversum om daarna in de middag in break-out sessies uiteen te gaan in Madurodam en de avond af te sluiten met een diner in de Grote Kerk. Om het nog maar niet te hebben over meerdaagse bijeenkomsten waar je elke dag een andere sfeer en lading kunt geven door verrassende locatiekeuzes.

Bij The Hague Venues combineren ze diversiteit met kwaliteit en creativiteit. Kortom, ‘teit’ om een bezoek te brengen aan de website, én de stad!