Activities

Indrukwekkende cijfers van The Box Company: 50.000, 57 en 9,7

Daar mag je terecht trots zijn!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Online event remote teambuilding in 57 landen

Daar zit je dan… met al je boxen in de opslag en een lockdown die iedereen thuis houdt. Geen probleem voor The Box Company. Al snel werd Remote Teambuilding Experience (RTE) geïntroduceerd; de online variant die net zo verslavend speelt als zijn fysieke grote broer.

Fast forward naar één jaar later en het resultaat spreekt voor zich getuige de bijzondere cijfers. Men vindt de online game geweldig!

Teambuilding én fun met collega’s

Vanaf de eerste dag ging het dak eraf. Gemiddeld spelen iedere dag 150 personen RTE. Dat is ruim 50.000 personen na een jaar. Uit in totaal 57 landen, wow! Als die vervolgens ook nog eens een gemiddelde klantscore van 9,7 geven dan weet je dat deze game onmisbaar is voor de welkome onderbreking van het thuiswerken!

“Je ziet goed hoeveel last onze spelers hebben van de thuiswerkdip en dat we allemaal op zoek zijn naar die broodnodige connectie. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn team met wat we tot nu toe al hebben bereikt op dit vlak!”, zegt directeur Pieter van Dijke.

“De behoefte aan teambuilding en om te connecten is echt huge. Dat merken we door de vele opdrachten. We hebben inmiddels meer dan 1.700 Experiences gespeeld met 800 opdrachtgevers. In bijna iedere review (95%) wordt het ‘wij-gevoel’ genoemd: we willen ons weer ‘part of the team’ voelen, delen en lol trappen met collega’s. Dátgene voelen waardoor je weer weet hoe leuk het is om collega’s te hebben.

25% procent van de opdrachtgevers die nu bij ons boeken komt via mensen die het al gespeeld hebben en de Experience aan anderen doorgeven als tip voor een cool en connecting teambuilding-event.”

Remote Teambuilding Experience The Box Company online event

Nieuwe versie in april, inclusief hybride optie

Wie denkt dat ze bij The Box Company door dit succes stilzitten heeft het volledig mis. Sterker nog, in april komt een uitgebreidere versie van Remote Teambuilding Experience met een hybride optie. Ja echt!

Alles wat al succesvol was zit er weer in, maar daar bovenop een hoop nieuwe functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om online spelers met ‘offline’ groepen te laten spelen. “Hoe meer connectie, hoe beter. Het idee is hiermee iets aangepast, maar het doel blijft hetzelfde; meer fun en connectie. En uiteraard nog steeds; minder thuiswerkdips.”

We call dibs, zodra de update uitkomt, want de vorige keer ging de strijd bij ons op de afdeling echt los tijdens het spelen. We are ready to… Experience!

Beeld: The Box Company