Supa-Dupa biedt enorme TV-muur als eyecatcher voor jouw evenement

Van één tot honderd televisies

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De vintage TV-muur van Supa-Dupa kan je vaak terugzien in videoclips, maar is ook erg tof om op jouw evenement neer te zetten als decorstuk, kunstuiting of… joh, je kunt hier opvallend veel mee doen en dat maakt het juist zo interessant.

In dit geval wil je prima van het kastje naar de TV-muur gestuurd worden.

Sympathieke videowall

Impact maken met vintage TV-schermen. Het kan gewoon met deze eyecatcher op jouw evenement! Van één (nou ja, één is geen) tot honderd stuks. Jij geeft aan hoeveel oppervlakte je aan beeld wenst en Supa-Dupa zorgt voor de rest.

Laat je op alle schermen dezelfde content zien of wordt het freaky deaky met allerlei door elkaar heen lopende videofragmenten. Zet de TV-muur neer bij de ingang en laat het eventlogo tig keer voorbij komen voor een Insta-waardig ontvangst. Of film de gasten en bouw een kleine vertraging in, zodat men hun eigen beweging twee seconden later terugziet. Geloof ons, iedereen gaat het toch even testen!

Supa Dupa TV Wall
Supa Dupa - DJ Booth LCD scherm
Supa-Dupa TV muur
Supa-Dupa TV muur events
Supa-Dupa TV Muur 2021

Ook heel tof; laat een fotograaf een model fotograferen die voor de TV’s staat, terwijl deze door verschillende camera’s van achteren wordt gefilmd, zodat het model vanuit andere perspectieven op het scherm wordt getoond. Weird, but interesting! Nog gekker: maak er een echte kunstinstallatie van met freaky beelden, voorzien van kleurenfilters.

Maar ook meer zinvol kan de TV-muur worden ingezet. Bijvoorbeeld om jubilarissen, award-genomineerden of andere speciale gasten in het zonnetje te zetten.

Heb jij nog toffe suggesties voor Supa-Dupa? Wij zijn benieuwd naar deze eyecatcher op jouw evenement!

Supa-Dupa TV Wall 2
Supa-Dupa TV muur 1

Beeld: Supa-Dupa