Lekker uit eten voor de TV: 360 graden aan bewegend beeld

Weten de beelden van Dinner in Motion je te bewegen?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Dinner in motion groene projectietafel

Het avondmaal en de televisie. Persoonlijk heb ik het nooit zo’n gelukkige combinatie gevonden. Ik ben opgegroeid met het ouderwetse idee dat je tijdens het diner elkaar in de ogen kijkt en het gesprek aangaat. En dat collectief dineren een hoeksteen is van niet alleen het familieleven, maar van de Nederlandse cultuur. Als je dan op vakantie gaat en er staat in elk restaurant een televisie schreeuwerige reclames de tent in te blèren, dan ervaar je die al snel als stoorzenders. En voor de eetcultuur van de Amerikanen, met hun typische TV-dinners, heb ik geen goed woord over. Mijn impulsieve reactie op het ‘360 graden restaurant’ Dinner in Motion, dat zijn gasten dus compleet omringt met bewegend beeld, is dan ook: mij niet gezien. Maar misschien moet ik bij nader inzien toch mijn mening herzien. Want terwijl dit restaurant zijn gasten serveert, voedt het ook hun gespreksstof met een show die helemaal is afgestemd op de kost. Geen afleiding van het eten dus, maar inleiding erop.  Zo vormt het een thematisch geheel, een totaalbeleving, zo je wilt. Hebben dit soort eetbelevingen de toekomst?

Dinner in motion - scherm - diner - ballonnen
Schilderij - tafel -schermen -projectie
Aquarium - dinner - projectie - eten

Even een disclaimer: verwacht niet zoals in een normaal restaurant dat je de hele tijd rustig kunt genieten van heerlijk eten en een goed gesprek. Uiteraard kan dat hier ook, maar naast de conversaties staat vooral ook de beleving centraal. Dus wil je eens wat nieuws proberen of aan je relaties op een bijzondere manier jouw verhaal vertellen, dan ben je bij dit restaurant te Eindhoven aan het goede adres. In dat geval: Beleef smakelijk!

Jouw bedrijf op het menu

Dineren doe je hier dus met al je zintuigen. Wat echt bijzonder is, is dat ze ook op de tafels en borden projecteren. Zo komt het eten echt tot leven. Een snelle kijk op de recensiewebsites leert dat de bediening voortreffelijk en attent is. Over de kwaliteit van het eten lopen de meningen echter uiteen. De een vindt zowel de kwaliteit als de kwantiteit matig, de ander prijst weer de originaliteit en de opmaak. Ster van de show is dus niet zozeer de chefkok, maar vooral de show zelf. Logisch, want je komt voor de ervaring!

Er is één vast programma wat jaarlijks wijzigt; bij zakelijke boekingen kan je dat customizen met eigen branding. Dinner in Motion neemt zakelijke boekingen aan van zondag tot en met donderdag en ze hebben een capaciteit van maximaal 108 personen. Voor een business event kan je de ontvangstruimte volledig branden (of zelfs tot beursvloer ombouwen). En je kan natuurlijk je eigen logo en beeldmateriaal geven waar zij dan een show en gerechten omheen verzinnen. Hoe vet is dat? 

Beeld: Dinner in Motion