Strucx heeft ideale structuren voor op jouw evenement!

Verschillende overkappingen, tenten en hangmatten te huur

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De festival-agenda staat weer bomvol met leuke evenementen. Lekker aan de bar hangen of heen en weer swingen in een hangmat. Strucx heeft hier alles voor in huis!

Het bedrijf is onderdeel van Event Facility Group, die een breed scala aan facilitaire oplossingen in de evenementenbranche aanbieden.

The beginning of Strucx

Strucx is hard aan het werk om de totaalaanbieder te worden in overkappingen en structuren voor verschillende evenementen. Ze hebben een mooi verhuurassortiment, waarbij alle objecten een eigen en unieke karakter hebben.

afbeelding 1 hanging IMG_4395- strucx

De strucxturen

Strucx is gestart met het Hangmattendorp en de Indus Bar. Het Hangmattendorp kan bestaan uit 19 tot wel 38 hangmatten. Dus lekker gezellig wiegen met z’n allen. Heel iets anders is de achthoekige Indus Bar. Door de acht hoeken in de bar kan iedereen snel geholpen worden. Deze bar is inzetbaar voor hapjes en drankjes, maar ook als informatiebalie of verkooppunt van merchandise. #zoveelpotentie

7th Sunday Festival – The Seventh Symphony - indusbar - strucx

Hierna zijn de Carrousel en De Salon erbij gekomen. De Carrousel is een oude draaimolen en heeft in de loop der jaren al op veel kermissen gestaan. Inmiddels is de draaimolen helemaal omgetoverd in een bar waarbij het originele frame behouden is. Ideaal voor op een event of bruiloft.

De Salon is een overdekking in de stijl van het Wilde Westen en geeft door geschilderde panelen en stalen pui de tent veel sfeer. De Salon heeft allerlei mogelijkheden; maak er een cocktailtent, restaurant of speciaalbier bar van. Ook kan de tent gepersonaliseerd worden en is het uit te breiden met een terras.

afbeelding 3 STRUCX_Carrousel - 6
afbeelding 4 - STRUCX_De Salon 2
afbeelding 4 slider - STRUCX_De Salon 3

De Crossover-Dome is net voor de coronaperiode gekocht. De overkapping met een robuust, zwarte frame, in combinatie met luifels die gekoppeld kunnen worden aan de zijkant, zorgt voor een strakke uitstraling. Dit maakt het de ideale object voor een bar of een draaitafel. 

And last but not least.. de Stretchtenten. Deze veelzijdige tenten komen op elke festival of evenement van pas. Er zijn vanwege de flexibele opbouw verschillende opstellingen en maten mogelijk. Maak de bar zo lang als jij wil. #challenge accepted

afbeelding 5 - STRUCX_Crossover - Donker - Bar 2

Vanaf juni is alles beschikbaar. Dus neem alvast een kijkje in het assortiment, om te zien welke strucxturen jij straks wilt huren.

Beeld: Strucx