Vergeet de rode loper: rol een piano voor de gasten uit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Vergeet de rode loper: rol een piano voor de gasten uit

In 1988 was Tom Hanks in de film Big één van de eersten die zich er volledig op kon uitleven. Anno 2019 zijn er wereldwijd vele enthousiaste volgelingen in zijn voetsporen getreden. De Walking Piano; een gigantische piano die op de grond ligt en met de voeten bespeeld wordt.

Vaak zijn het entertainers die er met hun soepele – maar vooral ingestudeerde – dansmoves de mooiste muziekstukken op spelen. Op zich niets mis mee als act op je event. Maar het kan beter!

Veel verrassender (en vermakelijker) is het namelijk om je gasten en bezoekers het zelf te laten beleven! Wat ons betreft ontmoeten interactie en impact elkaar wanneer je de piano uitrolt als rode loper en men een eventlocatie betreedt. Of als je de bezoeker de rij voor de bar wat laat opvrolijken. Of wie weet: als ze staan te trappelen voor het toilet of dixi! Verbaasde gezichten, onverwachte samenwerkingen en hilariteit gegarandeerd.

Boeken of bekijken? Wandel naar Mister Piano!

Ter demonstratie van de hilariteit (want: bijzonder slecht, laten we eerlijk zijn), dartelde Content Director Suzanne over de Walking Piano van Mister Piano. Gelukkig is ze beter in content dan in piano-wandelen. Of, zoals Chantal Janzen zou zeggen: “wat kan ze schrijven hè, die meid.”