Rogér Grizzly raakt mensen met zijn rake tekst én dans

Een combinatie van kunstvormen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Roger Grizzly danser en poet

Enige tijd terug schreven we een nieuwsbericht over het te organiseren ‘SomethingELS event’. Helaas ging het event door een te lage kaartverkoop niet door. Damn you corona! Maar Els4Organising (de organisator) had een opening gepland die ze alsnog graag deelt.

Terecht, want Rogér (Grizzly) van Kooij is een talentvolle schrijver en danser die zijn twee kunstvormen het liefst op het podium bij elkaar laat komen.

Roger Grizzly spreekt een gedicht in bij een microfoon

Een performance met impact

We kennen spoken word-artiesten en we kennen breakdancers. Voeg die twee disciplines samen in combinatie met een strakke lichtshow en dito podiumplaatje en je hebt de juiste ingredienten voor een ontroerende act. Maar laten we eerlijk zijn; als je je eigen verhaal op poetische wijze in woord én gebaar mag uiten geeft dat veel meer impact. Zoals Rogér zelf aangeeft: “Ik wil emoties een plek geven.”

Hieronder zie je het filmpje met de performance zoals die in Gooiland zou plaatsvinden. Helaas ging die niet door, maar hopelijk kunnen we Rogér Grizzly binnenkort weer op het podium zien. In de tussentijd kan je ook op TikTok van hem genieten. Dat is het waard, als we de meer 57.000 volgers en over de 30 miljoen views moeten geloven!

Beeld: Rogér Grizzly