Een hoop toffe combinaties mogelijk met ‘hoopdance’

Flowmies brengt je in een heerlijke flow

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
flomies, opening, entertainment, act

Iedereen heeft in zijn kinderjaren wel eens een gehoepeld. Velen faalden en dachten ‘hoepel op’. Flowmies was er daar geen van en heeft na jaren oefenen het hoepelen tot kunst verheven. Ze verdient dan ook een hoop aandacht als je het ons vraagt!

Hoopdance is een flow-art waarbij je een hoepel met je lichaam sierlijke bewegingen laat maken. Klinkt misschien een beetje suf, maar dat is absoluut niet zo en zet je dit in als onderdeel van een muzikale act of opening en je hebt een absolute eyecatcher.

flomies, opening, entertainment, act, 1
flomies, opening, entertainment, act, 2

LED-, glinster-, bodypaint- of vuuract

Flowmies voelt feilloos aan wat ze met d’r hoepel kan. Deze visual performance art is door de combinatie van dans en acrobatiek daarmee sowieso een lust voor het oog. Maar wil je echt indruk maken, zet haar dan in met een LED-hoepel waarin de bedrijfskleuren terugkomen of raak bevangen door de sensationele vuuract waarin ze onder en tussen de vlammen optreedt. Een meer psychedelische ervaring is de UV/LED bodypaint show waarin je wordt overladen door bewegende kleuren. Als act tussen de gasten of op een showblok is ze perfect tot haar recht. Zet je haar in het eentje op een groot podium neer, dan valt ze weg in het geheel, maar zet haar met een groep van haar bevriende hoopdancers neer of als onderdeel van een totaalshow, dan zorgt ze ook daar voor een memorabele indruk.

Flowmies is met haar acts om door een ringetje te halen!

Beeld: Flowmies