Radio Mano Sport verrast gasten met hilarische live sportverslaggeving

Een scherpe blik en heerlijke humor

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Kartje Kilo | Radio Mano Sport

Op de dag van uitvoer wil je gasten meteen meenemen in een bijzondere beleving. Wat beter dan gasten voor de entree al te verrassen? De eerste klap is niet voor niets een daalder waard. Laat dat maar aan Kartje Kilo over!

Kartje Kilo brengt Radio Mano Sport in de ether, live en rechtstreeks. Martial en Noël zien in elke publieke beweging genoeg aanleiding om met deze act tot live sportverslaggeving over te gaan.

Een glimlach gegarandeerd

Krakende vinylplaten, jingles en zelfs reclameboodschappen. Radio Mano Sport zorgt voor een compleet radioprogramma dat live hoorbaar is voor langslopende gasten. Hoofdmoot van het programma? Live verslag van hetgeen voor de verslaggevers Martial en Noël plaatsvindt. Op hilarische wijze wel te verstaan. Zonder onderbreking weten zij feilloos situaties aan elkaar te praten en zorgen zij bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Rondlopend vermaak

De vaste opstelling bij bijvoorbeeld de entree van jouw evenement of festival is geweldig. Maar ook mobiel hebben ze de lachers op hun hand. Met één verslaggever ‘op de fiets’ en één erachter beschrijven ze alles wat zich om hen heen afspeelt. Niemand ontkomt aan hun scherpe blik, grandioze oneliners en humoristische zelfspot. Check de video hieronder; in 82 seconden snap je wat we bedoelen!

Beeld: Kartje Kilo