Proces Verbaal maakt indruk met o.a. poëzie karaoke op evenementen

Zelf voordragen of voorgedragen worden?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Poëzie; voor sommigen is het het summum in de literatuur, terwijl het voor anderen veel te hoogdravend is.

Gelukkig weet Proces Verbaal beide groepen te inspireren met hun ludieke concepten waarin poëzie altijd de boventoon voert.

Poëzie Karaoke

Non-dichters, betreed het podium, voer het publiek met je stem en ben een alwetend intellectueel. Geen Abba maar Slauerhoff!

Hoe? Betreed met een groep van circa 20 tot 30 personen een ruimte voor een half uurtje poëzie. Kies op basis van een plaatje of titel een gedicht uit en draag het met veel enthousiasme voor. Het leuke is dat jij als deelnemer ook niet weet wat je precies gaat voordragen. Natuurlijk hebben de dichters ervoor gezorgd dat er halverwege een gekke twist zit.

Nog leuker; de zaal kan meelezen en weet meestal eerder dan jij wat er gaat gebeuren. Hilariteit gegarandeerd. Inclusief showmaster die deelnemers laat overspoelen door luid gejuich en applaus!

Poëzie Centrale van Proces Verbaal tijdens ACT festival ASN Bank
Teleboom poezie telefoon van Proces Verbaal
Kar met telefoons van Proces Verbaal poezie
Poëzie Centrale van Proces Verbaal tijdens de Kaaij

Poëzie Centrale

De Poëzie Centrale verrast, brengt blijdschap, ontroert en zorgt voor een unieke en intieme poëzie beleving via ouderwetse telefoons die verspreid over het evenement- of festivalterrein zijn geïnstalleerd. Trrrring, trrring, dichter aan de lijn!

Wie opneemt krijgt een dichter aan de telefoon. Samen doorloop je een live keuzemenu met enkele vragen. Aan de hand van de gegeven antwoorden kom je uit bij het gedicht dat het beste aansluit bij jouw wensen. Kritisch, liefdevol of grappig? Lang of kort? Zwaarmoedig of luchtig? Jij bepaalt!

Dit concept kan met ouderwetse telefoons waarbij de Poezie Centrale het hart vormt waar alle lijnen binnenkomen. Maar het kan ook met mobiele telefoons, zodat het centrale punt geen deel uit hoeft te maken van het decor. Wij gaan natuurlijk voor zichtbaarheid, want dat geeft de meest verrassende reacties!

Proces Verbaal weet poëzie aantrekkelijk te maken voor events en festivals. Dus bel ze eens op. Wedden dat ze je met plezier meteen een gedicht voorlezen.

Beeld: Proces Verbaal