Ga voor jouw business events back to nature met Buiten in de Kuil

Thuiskomen midden in de bossen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Van scheepskok Ome Jan die zelf bepaalde wanneer hij zijn 60 vierkante meter grootte hutje opende, naar twee gepassioneerde ondernemers in een huiselijk bospaviljoen die elke dag open is. Dat is in één zin de geschiedenis van Buiten in de Kuil; een gave locatie idyllisch gelegen in de groene natuur van Lage Vuursche. Centraal gelegen, uitstekend per auto bereikbaar en met gratis parkeren. Wat wil je nog meer?

Dat weten wij wel; goede voorzieningen voor een corporate event of teambuilding activiteit. Welkom bij Buiten in de Kuil. Hier geen saaie grijze vergaderruimtes, maar midden in het groen… en dat is heerlijk!

Event Inspiration - Buiten in de kuil houten bar in het restaurant met rotan lampen
Event Inspiration - Buiten in de kuil restaurant binnen met tafels voor 10 personen

Buiten en binnen bij Buiten in de Kuil

Waar Ome Jan de basis legde voor een bijzonder horecaverblijf, zorgden Bart ter Welle (tevens eigenaar van BINK) en Han Goossens voor ‘hut 2.0’, zoals ze het zelf noemen.

Aan de rand van de Kuil van Drakensteyn doemt een locatie op waar zowel voorbijgangers als zakelijke gasten van harte welkom zijn. De houtsnippers op de grond, de enorme schalen met brandend vuurtje en het veelal houten meubilair geven het geheel een warme, huiselijke sfeer. Neem plaats op het vrij toegankelijke terras of maak voor een exclusieve bijeenkomst gebruik van het grote terras waar je met gemak 100 personen in 1,5-meter opstelling kwijt kunt. Ook binnen of op allerlei andere plekken op het 2,4 hectare grote terrein kan je terecht voor jouw business meeting. Plek genoeg dus!

Event Inspiration - Buiten in de kuil in de avond met sfeerverlichting onder een stretchtent
Event Inspiration - Buiten in de kuil is een evenementenlocatie en restaurant in het bos en ideaal voor een brainstorm of teambuilding
Event Inspiration - Buiten in de kuil tijdens een borrel met diverse mensen bij een kampvuur
Event Inspiration - Kok bij Buiten in de Kuil die een pizza op een houten plank legt

Buiten vergaderen of buiten spelen

Het heerlijke van Buiten in de Kuil is dat je echt even offline bent (afhankelijk van je telefoonprovider is dat ook écht zo!). Geen afleiding van het drukke stadsleven of de alsmaar groeiende mailbox, maar volle focus op jouw collega’s of relaties.

Plof lekker neer in de picknickweide, neem plaats op een boomstam of kies één van de andere (overdekte) areas. Geen digitale ondersteuning, maar flipover, stickies en een picknickmand vol lekkers. Oja, mocht het iets frisser worden, dan wordt ook voor dekentjes of verwarmkussens gezorgd. Kortom, de ideale plek om in de frisse buitenlucht te vergaderen. Wedden dat je hier tot frisse inzichten komt?

Wil je echt connecten met elkaar, dan kan je los gaan met één van de vele team-energizers. Van een wandeling met de boswachter tot een route met gespreksstarters of geocaching. Misschien nog spannender zijn de social distance games, het obstakel parcours of de strijd om de hoogste bamboetoren.

Ook culinair word je bij Buiten in de Kuil verrast. Niet in de laatste plaats door de chef die ook muzikant is en af en toe zijn gitaar erbij pakt. Het zijn die bijzondere momenten die je bijblijven. Kortom, of je gaat voor sterke inhoud of ‘buiten adem’… bij Buiten in de Kuil ben je aan het juiste adres!

Event Inspiration - Buiten in de kuil verlichte tipitent met mensen bij een heater

Beeld: Eelco Hofstra | Maarten Mooiman (No Movies)